Избор на обувки

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Избор на обувки

Мнениеот EH4EB » Пет Юли 29, 2011 6:46 pm

Здравейте ! Обмислям покупката на обувки (шпайкове) и автомати , карам XC и не съм фен на шимано :)
Автоматите ги избрах crank brothers egg 1 , харесал съм си едни обувки от CRC Mavic , http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=56215
Та питанията ми са следните : има ли някой с Мавик да каже размера отговаря ли на нормалните обувки , тъй като знам шиманото не отговаря, ще рискувам ли ако ги поръчам онлайн без да пробвам, или обувката просто трябва да се пробва ,все пак удобство размер и т.н. Има ли в София някъде обувки Мавик по магазините? Отворен съм и за други обувки като бюджета ми е 150-200 лв. както и мнението ви за автоматите на кранк брадърс.
:beer:
Аватар
EH4EB

Рейтинг: 1245

Re: Избор на обувки

Мнениеот Plamen_EM » Пет Юли 29, 2011 8:51 pm

Номерата на обувките си отговарят. Педалите са много удобни заради простотата си. И двете се продават в BAS. Цените са почти същите. Мисля парчетата не бяха симетрични и могат да се завъртят за по-лесно откачане в началото.
Не е важно какъв велосипед караш, а с кого.
Аватар
Plamen_EM

Рейтинг: 1762

Re: Избор на обувки

Мнениеот EH4EB » Пет Юли 29, 2011 9:49 pm

Мерси. Ще отида до Бас другата седмица да видя какво има. Те нещата не са намале и в СРС , така че наистина цените би трябвало да са сходни.
Аватар
EH4EB

Рейтинг: 1245

Назад към Продукти за крос-кънтри