sigmarilion написа:Колега, тези килограми се бутат лесно и то за не много пари, тоест до 12кг няма да коства кой знае колко средства.
bio написа:. така по картинки не бързай да ги купуваш. или още повече да ни слушаш ... ние тук така си говорим глупости ... вятър на пръстите си правим.
ако работата не е бърза изчакай есен/зима ... изкачат много сгодни оферти.
bio написа:@Yasen10 иди ги виж наживо тези колела ... много е вероятно крос да нямат твоя размер или колелото да не ти пасне ... направи им по едно кръгче и на двете да видиш каква е хавата, как се чувстваш. така по картинки не бързай да ги купуваш. или още повече да ни слушаш ... ние тук така си говорим глупости ... вятър на пръстите си правим.
ако работата не е бърза изчакай есен/зима ... изкачат много сгодни оферти.
excess написа:И с какво кросът е по-добър? С двете кила отгоре? (14,5 обявено тегло без педали, смятай с 300гр повече) С купчината компоненти, които даже не са описали? Или със златните им капли? Вярно, от описаните компоненти, кросът има леки предимства, но не само скоростите, вилката и спирачките правят колелото. А да не забравяме и 2,2 килограмовата рамка, която не ти предоставя никакви възможности за ъпгрейд. Драгът, въпреки боклуците на тектро, е хубаво, леко колело за XC, както и добра основа за бъдещи промени.
excess написа:И с какво кросът е по-добър? С двете кила отгоре? (14,5 обявено тегло без педали, смятай с 300гр повече) С купчината компоненти, които даже не са описали? Или със златните им капли? Вярно, от описаните компоненти, кросът има леки предимства, но не само скоростите, вилката и спирачките правят колелото. А да не забравяме и 2,2 килограмовата рамка, която не ти предоставя никакви възможности за ъпгрейд. Драгът, въпреки боклуците на тектро, е хубаво, леко колело за XC, както и добра основа за бъдещи промени.
thecruiser написа:Здравейте!
Днес отидох до Борисова градина и се възползвах от Drag test "центъра", който се намира на входа на градината.
Разполагат с 20 инчов (като рамка) ZX4 и мога да кажа, че това е колелото, което аз ще си взема, веднага след като събера 700 лв.
Който желае може да пробва, безплатно е. Отидох по-раничко, но към 11 часа се появи един пич и само срещу лична карта ми даде да пробвам ZX4.
Признавам, че се качвам на чисто ново колело за пръв път и може да не ми е точна преценката, но тъй като и аз имах същата дилема за нов XC байк, вече знам - това ще е DRAG ZX 4.
Изкуших се да се кача и на F6, но това беше само за да си почеша крастата.
Незнам кое колело колко тежи, но това само върви!!!
Успех в избора!
emperor666 написа:Хижа Отовица надморска височина 1420 м,асфалт 4 километра+4 километра черен път(прах,остри камъни,локви,остри завой с пропасти)zx4 не трепна.Не знам по камъните с колко съм карал,приятеля ми с джипа не можеше да ме стигне,на асфалта вдигнах 70 километра.Спирачките бяха на 666,иначе директна смърт:).И така всеки ден през последния месец по различни камънаци.Крос е за децата да си карат по градската градина без значение дали е бяла змия,бял лебед или зелен варан::)))))))):D Мисля събота или неделя едни езера да тествам.
emperor666 написа:Казах,по градската![]()
![]()
emperor666 написа:Ужас:)минус.Не мога да ходя в гората с дърво:)))Не се пали,говорим все пак за колела не за жени:)![]()
![]()
emperor666 написа:Пич,казах ти каквото имах да ти казвам,стига се напъва:)))))Хайде твоето е по-добро от моето:)))))Виждам че си фен затова PEASE
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта