Селскиот транспорт

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Селскиот транспорт

Мнениеот edinmilion » Нед Юли 31, 2011 10:07 pm

Здравейте,отварям темата поради причината,че напоследък редовно стават скандали в селскиот транспорт с колелото,и искам да разбера само при мен ли е така .

Днес докато си чакахме рейса (щото сме рейсъри :D ) за Витоша (93) имаше доста НЕхора и решихме преди всичката тази навалица да влезем ние (все пак не сме някви балъчета да чекаме бабите), влизаме слагаме колелата така,че да им е удобно! и на едната седалка в рейса нямаше как да се седне заради велосипеда ми,и реших да седна аз...като естествено предложих скута си на поне две баби... :dontknow:

Влизат хората,пълни се рейса и по-възрастните почват да ругаят-едни бутат,други псуват,а някои една ли не щяха да ни налетят. Чувствах се точно като децата от този клип (особено след 0:20 сек.): :crap: http://bg-bg.facebook.com/video/video.p ... 3788867893 :lol:

Е,трудно или не - доживя се стигнахме до горе,слезнахме и така...Връщаме се вече от Драгалевци и си хващаме трамвай 8 (тоя трамвай не минаваше по принцип от таме, ама звъннах на бащата с джи класите да го докара, е явно е убедил Батмана), та така, возим се ние с едно билетче 5 човека и след малко някаква жена започва да ни рита велосипедите и да ни гони от трамвая,госпожата не спря да ни крещи и да ни кара да слезем защото сме пречели и отиде при Ватмана почва да му блъска по вратата и да му обяснява,че е длъжностно лице и да ни изгони,но той и отврна,че не пречим на никой. Слезе си госпожата и започва някакви юмруци да ни сочи и да ни заплашва ..Честно казано от нас само един имаше билет /бяхме 4ма/,но ватмана не ни каза нищо (смее ли, нали пак ще викнем бащата с джипките, току виж покара трамвай и до Алеко) :lol:

Е,вие имали ли сте подобни проблеми със селските транспорти?
Последна промяна edinmilion на Нед Юли 31, 2011 10:09 pm, променена общо 1 път
edinmilion

Рейтинг: 2000

Re: Селскиот транспорт

Мнениеот royalracing » Нед Юли 31, 2011 10:09 pm

Ами не знам,но на мен не си ми особено интересен,и не схващам с каква цел го правиш :dontknow:
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Рейтинг: 1180

Мнениеот THEZOGGO » Нед Юли 31, 2011 10:39 pm

Aдаш скии са:

Обичам родния селски транспорт, него аз любя, тача и милея.

Изображение

Харесва ми когато няма място в автобуса

Изображение

Автобуса се движи

Изображение

И ти се чустваш толкова специален

Изображение

Ако си возиш колелото на втория етаж обаче, пази си билета, той ти е застраховката, така пише в наредбата на СКГТ.

Изображение

Искаш да избягаш от Адския транспорт - никога - безценно

Изображение

:agree:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Antares » Нед Юли 31, 2011 10:52 pm

И имаш наглостта да коментираш постовете на Хитрия Потър :О
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот THEZOGGO » Нед Юли 31, 2011 11:00 pm

Antares написа:И имаш наглостта да коментираш постовете на Хитрия Потър :О

Един вид, май че, сякаш, така се оказва, като че ли.
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот kriisoo » Пон Авг 01, 2011 10:24 am

edinmilion написа:.............

:rofl: :rofl: Ха-ха-ха-ха-ха-ха колко си забавен...... в развитието си :D

Ако баща ми караше джи класа мислиш ли че щях да се возя на трамвай бе :dontknow: :crazy: ?

:confused:
Аватар
kriisoo

Рейтинг: 1254

Мнениеот royalracing » Пон Авг 01, 2011 12:31 pm

kriisoo написа:
edinmilion написа:.............

:rofl: :rofl: Ха-ха-ха-ха-ха-ха колко си забавен...... в развитието си :D

Ако баща ми караше джи класа мислиш ли че щях да се возя на трамвай бе :dontknow: :crazy: ?

:confused:

:D Мани,мани спам та си е е*ало майката...Те тва са хора без работа :emlaugh:
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Рейтинг: 1180

Мнениеот cvb » Пон Авг 01, 2011 3:15 pm

:agree: :dontknow: автора да внимава с шофера-http://forums.data.bg/index.php?showtopic=2047596
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Назад към Бла - Бла