freecoaster1 написа:Здравейте, днес изгубих едно от тези зъбчатките на оптегача. Някой знае ли от къде може да си купя друго ? Оптегача е Shimano altus.
Alex Madman написа:freecoaster1 написа:Здравейте, днес изгубих едно от тези зъбчатките на оптегача. Някой знае ли от къде може да си купя друго ? Оптегача е Shimano altus.
От тук?
bulgar4e написа:Имам ВВ5. Всеки ми казва, че трябва да ги сменя за ВВ7. Каква е разликата? Има ли смисъл?
plamen_kolev написа:Здравейте,
скъса ми се пружината, която връща накладките в начална позиция след като спирачката е била натисната,
въпроса ми е дали се продават такива пружини във веломагазините.. ?
bulgar4e написа:Имам ВВ5. Всеки ми казва, че трябва да ги сменя за ВВ7. Каква е разликата? Има ли смисъл?
royalracing написа:Днес бях в БАС и имаше хубави предложения и богат избор.Също така магазина на Богдан Бояджиев в Люлин 8 има палталонки на Royal.Дано съм ти помогнал
bio написа:bulgar4e написа:Имам ВВ5. Всеки ми казва, че трябва да ги сменя за ВВ7. Каква е разликата? Има ли смисъл?
само да допълня THEZOGGO ... има разлика и в накладките.
naskoj написа:здравейте ,
бихте ли ми казали някъде във Варна да има в наличност Drag C1 TE 16.5" . ще съм много благодарен . реших да питам тук и ако не получа отговор да отида до Веломагазин '' Устрем'' и ''Niko bikes "
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...

THEZOGGO написа:а при бб7 накладките не са статични.
Потребители, разглеждащи този форум: NeNo и 15 госта