Поканиха ме на каране...

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Поканиха ме на каране...

Мнениеот subritual » Съб Юли 30, 2011 12:12 am

Здравейте,поканиха ме да се присъединя към масово каране в града чрез социалната мрежа.
Там пише,да си носим фарове,стопове и жилетки и да внимаваме за опаснотите.И без това шофьорите карат като луди.
Но аз се чудя дали да си взема каска?
А ръкавици? Миналата година един приятел падна в градинката пред блока и си ожули ръцете лошо.
Как да преценя?
Аватар
subritual

Рейтинг: 2000

Re: Поканиха ме на каране...

Мнениеот taurus13 » Съб Юли 30, 2011 4:08 am

Пък ти сериозно ли? Вземи си всякакви предпазни средства ;) - човек никога не знае какво може да стане с тия масови градски карания :love:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Alpina » Съб Юли 30, 2011 11:45 am

Ако искаш - носи си, в случая това трябва да е твой избор и едва ли някой ще, и може да те спре. Ако нямаш желание обаче, едва ли ще да имаш проблеми, защото до колкото дочух - сред техните среди каската е ненужен атрибут :) Всъщност сигурно и без наличието на нито едно от изброените неща ще минеш, без да се набиваш на очи ;)

Но аз лично бих се поинтересувал малко повече от маниерите на групата като цяло, защото не бих си загубил времето точно с конкретната, ако съдя по последната страница на темата.

Нощното каране е приятно занимание, всобено в този сезон, но най-вече при наличието на приятна компания :)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот grebo » Сря Авг 03, 2011 3:08 pm

^Точно това е и причината да не си губя времето с техните среди и мероприятия... искат да се подходи сериозно към тях, пък те самите към себе си подхождат несериозно..
Я уже не волк. Я аморал, алкоголик, курильщик и педофил. Ну заец, ну Pussy Riot!
grebo

Рейтинг: 1275

Назад към Общ форум