Chroni написа:Абе аз да попитам. Примерно ако започна да зглабян едно г/д добро колело за ДХ от какво да започна - имам по дребните компоненти педали гуми капли и т.н. Чуда се с коя част да започна да сглабям новото изобретение - ще е някакъв твърдак.
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Niksancho96 написа:Ram HT1 или Drag C1? Само рамка ми трябва!
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Niksancho96 написа:Май, само аз оспамвам темата като не виждал![]()
За да не е офф, моля кажете кое е по-добро:
Minion DH 2.35 или Kenda Nevegal 2.35
follow_me написа:Някой може ли да ми каже къде в София мога да намеря човек, който да ми поправи счупена релса на седалката !?

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Antares написа:А в какво се изразява предимството на миниона? Питам съвсем сериозно, защото скоро ще ми се наложи смяна на предната гума и именно между тези двете се колебая.
Skittleslolz написа:Има ли средно движение на ISIS, но 83мм ? Ако знаете и не ви мързи, моля дайте ми линк.
naskoj написа:какво би станало ако си взема Drag C1 14.5" като се има на предвид че съм 180 см висок

kriisoo написа:naskoj написа:какво би станало ако си взема Drag C1 14.5" като се има на предвид че съм 180 см висок
Зависи какво ще караш. Аз съм 174-5 висок и съм с 14ка, но съм карал и 16ка... Малката рамка ми е в пъти по-удобна. Усещам я по-компактна, по-повратлива, по-удобна![]()
(карам DH, до колкото е възможно с тази рамка)
И аз да питам нещо:
Този шок: http://screambikes.eu/bg/zadni-amortisi ... r-rpv.html
И тази рамка: http://ridespot.net/productdetails.php?productID=11942
Вярно, че FR-a е за 222, но тоя шок е 220 и въпроса ми е ще може ли да се кара с него? И някакво мнение за шока, понеже съм се ориентирал към FR-a
kriisoo написа:Ами аз временно ще го карам с 170 вилка и се чудя какъв шок
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], NeNo и 15 госта