Evgeni написа:Ох, кога ще се разработи BB7-цата....днес 2 спускания по 2км и има подобрение....но не достатъчно....
ChildrenOfChaos написа:Evgeni написа:Ох, кога ще се разработи BB7-цата....днес 2 спускания по 2км и има подобрение....но не достатъчно....
Пробвай да полееш диска с вода. Би трябвало да се разработи за нула време.
Еми,с този сайт на Сънтур освен да си пре.ебеш вилката друго не виждам...Аз сипвам колкото АЗ смятам да необходимо-сипвам,пробвам-ако е малко доливам,ако е много изливам..Или най-добре се свържи с някои по-опитен.Evgeni написа:Колко ТОЧНО масло трябва за Suntour DJ D 130мм ход?В сайта на сънтър пише 90сс(90мл), но това са ТВЪРДЕ много.
royalracing написа:ChildrenOfChaos написа:Evgeni написа:Ох, кога ще се разработи BB7-цата....днес 2 спускания по 2км и има подобрение....но не достатъчно....
Пробвай да полееш диска с вода. Би трябвало да се разработи за нула време.
![]()
![]()
![]()
royalracing написа:Коя е най-хубавата грес за смазване на вилки и от къде мога да си я набавя?
royalracing написа:Кажете някоя марка която произвежда цветни компоненти като например Brand X
royalracing написа:Благодаря,предполагам за тази говориш http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=36081 .
Antares написа:Смени ухото. Доста вероятно е да е по-евтино е от центроване на капла. Старото го поизправи и си го носи в случай, че скъсаш оригиналното. Ако остане кривина и с ново ухо - изправи на ръка рамото и се замисли и за нов обтегач.
NWD написа:Аз ти предлагам направо оптегача да смениш защото тези Алтус-и са пълен боклук и само проблеми ще ти създават
kriisoo написа:Antares написа:Смени ухото. Доста вероятно е да е по-евтино е от центроване на капла. Старото го поизправи и си го носи в случай, че скъсаш оригиналното. Ако остане кривина и с ново ухо - изправи на ръка рамото и се замисли и за нов обтегач.
Най-вероятно ще го сменя утре.
То изкривяването не е от оптегача, а защото колелото не можах да си го закача на драгалевци един път и нещо се тресна в земята и от там се е огънало ухото
NWD написа:Аз ти предлагам направо оптегача да смениш защото тези Алтус-и са пълен боклук и само проблеми ще ти създават
Не е алтус
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
vvvaaal написа:Maрките Фокс за екипировка и за шокове 2 отделни ли са или са едно и също?
lusi5001 написа:Свинска опашка![]()
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
nofear921 написа:lusi5001 написа:Свинска опашка![]()
Питането ми е сериозно, така че ако нямаш отговор на въпроса, по-добре си замълчи.
ChildrenOfChaos написа:Той ти отговаря сериозно!
vvvaaal написа:vvvaaal написа:Maрките Фокс за екипировка и за шокове 2 отделни ли са или са едно и също?
Ta?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта