nofear921 написа:Някой да знае името на "държача" на маркучите? Гледах го на доста колела, но не знам как се нарича.
vvvaaal написа:Имам една питанка. Къде в София се продават читави лагери за рамката ми(търся магазин за лагери, от който и други хора да са купували и да са доволни от обслужването и стоката)? Мога да ги сваля и да отида на място за мярка.
vvvaaal написа:Имам една питанка. Къде в София се продават читави лагери за рамката ми(търся магазин за лагери, от който и други хора да са купували и да са доволни от обслужването и стоката)? Мога да ги сваля и да отида на място за мярка.
naskoj написа:какво би станало ако си взема Drag C1 14.5" като се има на предвид че съм 180 см висок
walkmaner написа:От рамките Dragomir C2, Dartmoor Hornet, Kona Scrap коя е най-добра за предимно DH ?
walkmaner написа:От рамките Dragomir C2, Dartmoor Hornet, Kona Scrap коя е най-добра за предимно DH ?
Yonez написа:Някой знае ли transition blindside, отзад до колко мм шок хваща ? Мързи ме да търся.
kriisoo написа:Едно нещо дето един приятел ми каза да попитам.
Кара Drag F4.3 и сега е със фабричния шок дето май е 20тина лв. Размера му е 165мм. Въпроса му е може ли да се сложи шок 190мм?
Evgeni написа:Абе то може да му сложи 190мм, но геометрията става на г*з.Както каза чичко Ози-няма смисъл.И от по-добър 165мм няма смисъл..
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
kriisoo написа:Ако попитам на какво основание си ги баннал за определен период, дали ще можеш да ми дадеш адекватен отговор?![]()
Коя точка от правилника са нарушили, че са в Read only ?!?![]()
Те на тия не чак толкова тъпи въпроси ако ми дадеш отговор, цена няма да имаш![]()
Къде в правилника пише, че не трябва да има два еднакви аватара във целия форум?
Burned написа:Тъп въпрос - какъв аватар?
Burned написа:Тъп въпрос - какъв аватар?
lusi5001 написа:Сега какъв е смисъла да се заяждате с ози ?? ето 1 тъп въпрос ?
Burned написа:Ако аз примерно намеря твоя снимка и си я сложа за аватар?
....
Нали разбираш, че говоря за истинска твоя снимка, а не на колелото ти?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта