happy_face написа:Имам cross phantom, чудя се какъв сравнително добър заден shock може да ми пасне на рамката, за сега само ще надграждам, а по нататък ram или c1.
Тежа 60 кг и карам лек dh
kriisoo написа:happy_face написа:Имам cross phantom, чудя се какъв сравнително добър заден shock може да ми пасне на рамката, за сега само ще надграждам, а по нататък ram или c1.
Тежа 60 кг и карам лек dh
Е ако ще минаваш на C1 или Ram (пак твърдак предполагам) Защо ти е да наливаш пари сега за сравнително добър шок... На Фантома шока е 165 нали? Не съм много навътре с тия неща, но един хубав шок би бил поне 100+ лв, а рамка C1 е 159 лв. Събета ми е да си вземеш след някакво време една рамка, защото няма смисъл да даваш пари за шок, който после няма да ти е нужен
Stoks1 написа:Има ли кой в събота 13.08.2011 да ме упъти към байк парка на Kriva.org в Пловдид до гребния канал?
bio написа:Stoks1 написа:Има ли кой в събота 13.08.2011 да ме упъти към байк парка на Kriva.org в Пловдид до гребния канал?
кво значи да те упъти ?!? google maps ще бачка ли в събота ?!?
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
frantishek написа:Купих си нови гуми. Като те трябваше да са Schwalbe Nobby Nic Performance за отпред и Schwalbe Racing Ralph Performance за отзад. До такъв извод стигнах от чете във форума. Обаче съм объркал заявката и вместо Nobby Nic Performance съм поръчал Racing Ralph Evolution. И сега съм с два Racing Ralph но едната е Evolution а другата Performance и двете са 2,25. И така сега ми трябва съвет коя да е от пред и коя отзад. Или няма значение защото са с една и съща шарка и ще си работят както трябва.
,интересното е,че по ротора няма масло..Лостчето е ШиманоБрМ595,апарата е Тектро Аурига,Маркуча Шимано,Ротор Авид G2CS 185mm...royalracing написа:На какво е възможно да се дължи това?
royalracing написа:Органични са.
xcrider написа:Ами ако каранията са били спускния от голи връх примерно е най-нормално за органични накладки.
Ozzie написа:@plamen_kolev
Какво не му харесваш на s-shine?
Ozzie написа:то и "Търни"-то не струва повече, така че карай си този и не ги слушай
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
Funn-blg написа:Кажи с какво лостче си?!
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта