П.С Не приемайте темата на сериозно, просто изкажете мнение

webster1102 написа:Интересното е, че аз нямам в момента колело, а само чичковци на хартийки.
taurus13 написа:Бърнинг аце - да сменимш тоз аватар, че току виж ти излезе късмета някъде
webster1102 написа:и ще ми се наложи да стигам от А до Б за отрицателно време.
Antares написа:Зависи от наркотиците. Аз имам приятел, който няма проблем със спирането на хероина - прави го поне веднъж в годината.
Antares написа:Зависи от наркотиците. Аз имам приятел, който няма проблем със спирането на хероина - прави го поне веднъж в годината.
Esoteric написа:а по темата - направи като мен. вземи си някаква кола, до 800-900 лева и останалото, за колело. в никакъв случай няма да сгрешиш.
Antares написа:Иначе по темата, ами ако на пича бюджета са му 800-900 лева? Има коли и коли, има колелета и колелета...
Alpina написа:Esoteric написа:а по темата - направи като мен. вземи си някаква кола, до 800-900 лева и останалото, за колело. в никакъв случай няма да сгрешиш.
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бе, ама за много хора колата е просто да си я купиш и да я караш... Познавам един пич, който си купи БМВ 3-ка от годините, когато Ace of Bace бяха хит и в момента дължи на целия си квартал пари за бензин... И по 'колата' му всичко тропа и скърца. Ама е гъзар и кара БМВAlpina написа:Ако бюджета му е 800-900лв да си взима колело и да спира с дилемата...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта