shaady написа:kubetata
Точен както винаги.

Модератор: Модератори в пазара
shaady написа:kubetata
Точен както винаги.
dustin написа:tonkata1 скайп: tonipu6kata Супер некоректен потребител, купих си рамка от него и когато тя дойде без задна ОС(в обявата изречено беше написано какво включва рамката). При опит да се свържа с него ми каза "Нямам ли нужда от други части да си купия от него И да ми я прати с тях" (оста не беше пратена нарочно). Сега съм си намерил всички части, остава ми само ОС-та.
Мерси Братле !!!
n1ky написа:И отново lil_erik_7 се опита да измами брат ми,но аз го предупредих.Прати ми снимки на така наречения зелен "КЛАЙМЪР",но то си личи,че не е клаймър и брат ми го сгащи,ето хронологията:
[21:00:00] •̪●BmX™•̪●: tfa climber li e be??
[21:00:07] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: ami kakvo e
[21:00:38] •̪●BmX™•̪●: s tiq zadni ushi ne sum mnogo siguren prosto lujesh
[21:00:45] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: ako nee climber
[21:00:49] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: e ram ht 1
[21:01:34] •̪●BmX™•̪●: xaaxxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaaxxxaxaaxxaxaxaxaaxax
[21:01:34] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: http://www.google.bg/imgres?q=ram+ht+1& ... 29,r:6,s:0
[21:01:45] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: vish taq dolnata truba
[21:01:59] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: tam do srednoto vish kak e spleskana
[21:02:02] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: i pri men e taka <-- не знам как за секунди стана от клаймър на рам хт 1![]()
![]()
и след това :
[21:10:01] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: da ti kaja
[21:10:04] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: veche nee s tazi predna kapla
[21:10:08] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: a sus druga
[21:10:13] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: bez glavina za disk
Според мен този човек заслужава много много много бой и каза,че е от гр.Видин !!![]()
![]()
![]()
erik212 написа:n1ky написа:И отново lil_erik_7 се опита да измами брат ми,но аз го предупредих.Прати ми снимки на така наречения зелен "КЛАЙМЪР",но то си личи,че не е клаймър и брат ми го сгащи,ето хронологията:
[21:00:00] •̪●BmX™•̪●: tfa climber li e be??
[21:00:07] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: ami kakvo e
[21:00:38] •̪●BmX™•̪●: s tiq zadni ushi ne sum mnogo siguren prosto lujesh
[21:00:45] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: ako nee climber
[21:00:49] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: e ram ht 1
[21:01:34] •̪●BmX™•̪●: xaaxxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaaxxxaxaaxxaxaxaxaaxax
[21:01:34] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: http://www.google.bg/imgres?q=ram+ht+1& ... 29,r:6,s:0
[21:01:45] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: vish taq dolnata truba
[21:01:59] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: tam do srednoto vish kak e spleskana
[21:02:02] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: i pri men e taka <-- не знам как за секунди стана от клаймър на рам хт 1![]()
![]()
и след това :
[21:10:01] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: da ti kaja
[21:10:04] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: veche nee s tazi predna kapla
[21:10:08] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: a sus druga
[21:10:13] SOUL OF THE ULTIMATE NATION: bez glavina za disk
Според мен този човек заслужава много много много бой и каза,че е от гр.Видин !!![]()
![]()
![]()
от видин :Д
от софия съм бе тапак къф видин те гони
errtime2010 написа:Доволен съм от рамката която maverick4o ми продади.
ufff93 написа:icemanlovers Най-некоректния човек, с когото някога съм работил. Продаде ми марзоццхи 55 (без проблеми), а преди малко ми се обадиха от веломания и ми казаха, че за нищо не става. Аз му се обадих на него, а той ми каза "с мъжката си дума" че вилката е била здрава да съм се оправял.
П.С. вилката съм я карал по велоалеята на цар Борис от нас до сервиза, но не и на планина, за което е направена.
Препоръчвам ви никога дори да не си помисляте да търгувате с него.
ufff93 написа:icemanlovers Най-некоректния човек, с когото някога съм работил. Продаде ми марзоццхи 55 (без проблеми), а преди малко ми се обадиха от веломания и ми казаха, че за нищо не става. Аз му се обадих на него, а той ми каза "с мъжката си дума" че вилката е била здрава да съм се оправял.
П.С. вилката съм я карал по велоалеята на цар Борис от нас до сервиза, но не и на планина, за което е направена.
Slav4о0о написа:ufff93 написа:icemanlovers Най-некоректния човек, с когото някога съм работил. Продаде ми марзоццхи 55 (без проблеми), а преди малко ми се обадиха от веломания и ми казаха, че за нищо не става. Аз му се обадих на него, а той ми каза "с мъжката си дума" че вилката е била здрава да съм се оправял.
Лично аз имах щастието да се видя с Жоро на Сопот и имах възможността да пробвам вилката, той подробно обясни за нея и смея да твърдя, че тя беше в същото състояние, в което той казва, че е. icemanlovers 100% коректен!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта