Harka написа:Univer welo написа:ПП Своите мисли ще споделя по-късно.
Нужно ли е?
Кво каза: Диктатура на пролетариата, пардон на МОРДЕРАТОРИТЕ!? Спокойно -няма да се изказвам!

Harka написа:Univer welo написа:ПП Своите мисли ще споделя по-късно.
Нужно ли е?
,Univer welo написа:Хайде да не бъркаме -РОД, РОДИНА, ОТЕЧЕСТВО , с управа, управляващи ...и пр.осрани задници!!!
Univer welo написа:Vikingonbike написа:Univer welo написа:Хайде да не бъркаме -РОД, РОДИНА, ОТЕЧЕСТВО , с управа, управляващи ...и пр.осрани задници!!!
Доста си прав в забележката си, всъщност.
Причината да искам да напусна са осраните задници!
Причината да седя в планината и да мисля, след което да ми се дореве от това, че искам да си тръгна е отечеството!
Не съм прав явно, защото някой е писал минус и второ прави са управляващите -до доказване на противното. Доказателство няма. Да живее българската демокрация!...и умната -демокрация , демокрация ,ама не се открехвайте много !
skiman написа:http://www.nao-rozhen.org/job/fr.htm
skiman написа:Майтап, майтап, ама такава е съдбата на образованите хора тука.
Само че пропускаш един дребен момент - циганите се увеличават с доста по-големи темпове от останалата част от населението. А те не учат. След 20-на години е доста възможно броят им да е повече от половината от населението. Отделно, че населението ни е стареещо, тоест нисък прираст и сериозна емиграция.Univer welo написа:след двайсетина години в милото ни Отечество-половината от населението ще бъде-бакалаври, магистри, доценти, доктори, професори, а останалите -неграмотни
Antares написа:Само че пропускаш един дребен момент - циганите се увеличават с доста по-големи темпове от останалата част от населението. А те не учат. След 20-на години е доста възможно броят им да е повече от половината от населението. Отделно, че населението ни е стареещо, тоест нисък прираст и сериозна емиграция.Univer welo написа:след двайсетина години в милото ни Отечество-половината от населението ще бъде-бакалаври, магистри, доценти, доктори, професори, а останалите -неграмотни
bluskanie написа:Населението е еднакво необразовано навсякъде
mulltex написа:То е така, но (е/и)миграцията много бързо може да промени критичната маса на всяко общество.
did написа:mulltex написа:То е така, но (е/и)миграцията много бързо може да промени критичната маса на всяко общество.
(е/и)миграцията винаги води до добро, погледнато глобално. Ако това не беше доказано с 1000000 метода още преди 60 години, нямаше да има Европейски Съюз.
subritual написа:Писна ми да слушам, как тука било много скапано, как всички били зле,как не ставало.
Аре омитайте се по чужбината,да си оправяте живота.
Като не сте на ясно кое е ценно и кое не,ходете да го научите там, от тях!
След година,две, може да хълцате от умиление по "Татковината" в някоя дупка два на два по време на концерт на някоя поп-фолк дива там, на майната си.
Ама не ми се връщайте тука на ваканции и да си хвърляте боклуците по парковете,щото видиш ли, България била голямата кочина. (днешен пресен пример)
Като не помагате, поне не пречете.
Щото Ние тука се борим някак с боклуците. Всеки ден.
ПС:Не искам да използвам тази трибуна като заместител на това, да го кажа в очите,но има случаи,в които би се приело като заяждане на лична основа.
mulltex написа:@bluskanie - има и още няколко тънкости в БГ:
- дали получаваш легално 1700 лв на месец или 7100лв, няма значение, тъй като тавана на данъчно облагане е 1700лв.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:mulltex написа:@bluskanie - има и още няколко тънкости в БГ:
- дали получаваш легално 1700 лв на месец или 7100лв, няма значение, тъй като тавана на данъчно облагане е 1700лв.
Кво? Я пак? Тука нещо съм пропуснал, явно
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа::offtopic: Аз питах за тоя "таван на данъчно облагане", който ме изуми значително...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта