знам, че на някои от Вас им е писнало от подобни теми, но за съжаление се налага и аз да напиша такава. Мой приятел, Владо Дрянков, на 24г., страхотен и винаги засмян индивид, падна от терасата на апартамента си на 6-я етаж и получи доста фрактури по краката, ръцете, таза, гръбнака, но слава богу остана на тоя свят. Лекарите се борят за живота му с всички сили, независимо от фрактурите и вътрешните кръвоизливи. Започват да го стабилизират, но са нужни пари за сериозна и важна операция, с които в момента семейството му не разполага. Доколкото разбирам, ще са нужни около 15 000лв. Молбата ми е - ако някой има възможност да подпомогне семейството му финансово, да го направи, независимо колко може да отдели в тези времена - и 2лв. са помощ в този час.

Банковата сметка:
BG13STSA93000019695124 банка ДСК- за Владимир Дрянков
Надявам се не съм нарушил някое правило с тази тема и предварително се извинявам за начина, по който съм написал темата, но просто никога не ми се е налагало да пиша подобно нещо, а и срещам трудности в момента да пиша такива неща.

Ако някой може да помогне по какъвто и да е начин, може да ме потърси на ЛС, скайп hitar_potar или телефон 0886 273 320 - Васко. Това са моите контакти - ако някой желае повече информация или да го насоча към по-запознат със състоянието на Влади.
Извинявам се за притеснението и Ви благодяаря предварително за отделеното време!