Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2
аааа :bawling::bawling: тва вече е прекалено. отчаян съм. оставям младежа със S-класата от бъдещето да твори на воля, не мога да го коментирам. просто не ми останаха сили.
Е, не мислите ли че е рано да се мисли за евтаназия. Все пак след пубертета може да се промени - де да го знаеш.
[/quote]
Болеста е в прекалено напреднала фаза.Няма никакви шансове.
Най-подходящо в случая е да му се спестят агонийте.
Сега остана да намерим доброволец да извърши еКзекуцията.
va mnogo ste tapi 4esno e.po bavni ot vaz nebiah vijtal.A we varete se gramnete niakade.:shooter::shooter::shooter::shooter::bomb::shooter::shooter::shooter::shooter::shooter::shooter:
[quote="Metal_Psycho"]
[/quote] Ами NovemberCharlie май разбира от професионални убииства. Да се обърнем ли към него?
Пише се поне така:
wE mnogo ste tapi 4esTno e. po bavni ot vaS ne biah vijDal. а we varVete se gramnete niakade.
Може и така:
WE mnogo ste tapi, 4esTno e. Po- bavni ot vaS ne biah vijDal. A we varVete se gramnete niakade.
А най добре така:
Бе много сте тъпи бе, честно е. По- бавни от вас не бях виждал. А бе вървете се гръмнете някъде.
П.С. Не отправям послания към други членове на форума, освен s700.
П.П.С. @s700 Какво точно му edit- ва на тоя топик?
бе не мога да разбера що обръщтате толко внимание на некви тъпо пишлегарче...не знам ква е политиката на тоя форум ама в други такива досега 100 пъти да е изял банана, за който толко много говори в една друга негова тема
Ученското си е ученско...и в кенефа да го затвориш гладен и жаден нема да остене
[quote="Metal_Psycho"]
[/quote] Ами NovemberCharlie май разбира от професионални убииства. Да се обърнем ли към него?
Цъ! Просто съм милостив. При лова на животни има един принцип - животното трябва да умре възможно най-бързо, за да не се мъчи. Това става като се ползват муниции са възможно най-голяма енергоносимост и форма, която да позволи максимално отдаване на енергията в поразявяния обект. Така животното умира незабавно не от кръвозагуба, а от огромния енергиен шок.
[/quote]
Конституция на Република България Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
[quote="Metal_Psycho"]
[/quote]
Цъ! Просто съм милостив. При лова на животни има един принцип - животното трябва да умре възможно най-бързо, за да не се мъчи. Това става като се ползват муниции са възможно най-голяма енергоносимост и форма, която да позволи максимално отдаване на енергията в поразявяния обект. Така животното умира незабавно не от кръвозагуба, а от огромния енергиен шок.
Конституция на Република България Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Базука , РПГ, Tomahawk, точилка, чук:smash: (ковашки), голеема пушка , или нещо в негов стил " :shooter::shooter::shooter::shooter::bomb::shooter::shooter::shooter::shooter::shooter: ". Става всичко, само ефекта трябва да е .
Абе не се ебавайте пред него седят две алтернативи.
Така че или в момвнта обиждате някой от новите политици/"бизнесмени" на страната.
Или човека който ще ви чисти кенефите.
Ако се случи първия варянт спомнете си че Хитлер хич не е харесвал еврей и какво ги е сполетяло.
Ако е втория нали не искате кенефа ви дае винаги мръсен и да хванете диария дизинтерия или други Д.