MDM написа:След няколко часа ще кача и една рамка на DRAG EXTREME, за да попитам и за нея колко мога да взема.В момента не е много привлекателна, защото е ошкурена.
привлекателна или не едва ли повече от 10-15 лв ще можеш да я продадеш(мое мнение)
MDM написа:След няколко часа ще кача и една рамка на DRAG EXTREME, за да попитам и за нея колко мога да взема.В момента не е много привлекателна, защото е ошкурена.

MDM написа:Е как така аз нова съм я взел за 35лв. , не съм карал с нея нито веднъж няма драскотини, на polisport е и да я дам за 15лв. ?
NWD написа:Здравейте, знам че въпросът е задаван много пъти, но не мога да намеря отговори и затова искам да попитам къде в района на град Бургас има качествен заварчик на алуминиеви рамки
Alex Madman написа:Здравейте! Нуждая се от малко помощ. Днес си взех две спирачки Quad Deuce FR- предна и задна. При монтажа на задната нямаше проблеми, но при предната се получи следния момент: http://i53.tinypic.com/6xvzv8.jpg
Вилката е Rock Shox Boxxer 05, преходникът си е специален за Boxxer, дискът е 203мм. Преходникът е със стрелката нагоре (по посоката на въртене на диска) и се чудя откъде идва този проблем. По някаква причина апаратът не стои както трябва и половината от накладките (че ако не и по- малко) контактуват с диска.
Спешно трябва да реша проблема, тъй като утре сме се разбрали да излезем с приятели (ще карам сериозно за пръв път от 7 месеца) и хич не ми се ще да пропускам.

xcrider написа:пробвай да обърнеш преходника и виж как ще е . Ако не решението ще е може би друг преходник .

TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Daniel Panev написа:Абе имам един въпрос - някой знае ли (правил ли си е) каква/какви застраховки трябва има човек, които да покриват разходите по издирване и спасяване + разходи по лечение при участие в състезание в чужбина? Организаторите все още не са ми отговорили дали са сключили някаква групова такава застраховка, ама аз да съм готов предварително в случай, че не са
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
mukuthegang написа:Като купих колелото си ( Giant Talon 1) шините му бяха за френски винтил. Има ли начин да разширя дупката с бургия за да става и за автомобилен?
obelix написа:Карам курбели Hussefelt с 2 плочи. Ако реша да мина на 1 плоча, достатъчно ли е да се махне малката и нов водач, или трябват нови курбели?
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта