Чакам разяснения относно маршрута, понеже и двамцата ме знаете що за колело яздя, а мисля, че ще ми е невъзможно да си осигуря АМ-твърдак.
  Чакам разяснения относно маршрута, понеже и двамцата ме знаете що за колело яздя, а мисля, че ще ми е невъзможно да си осигуря АМ-твърдак.  

when i will find a transport to центъра в Острец
  when i will find a transport to центъра в Острец  i am on tour with you
 i am on tour with you   

hitar_potar написа:Hiya, Kris,
Where are you situated? If we are able to come, it will probably be with my car, it's an estate one, so there's plenty of room. We would be traveling from Ruse, but a slight detoure is possible if you're in the area.
Greetings,
Vasko

HepBeH_XaMcTep написа:hitar_potar написа:Hiya, Kris,
Where are you situated? If we are able to come, it will probably be with my car, it's an estate one, so there's plenty of room. We would be traveling from Ruse, but a slight detoure is possible if you're in the area.
Greetings,
Vasko
От София е.
Аз ще му търся транспорт!

i'm writing english because it is not allowed to write shljokavitza here in the forum
 i'm writing english because it is not allowed to write shljokavitza here in the forum  and i'm not able to write kiriliza....only reading is possible. you can write BG, i understand 99%
 and i'm not able to write kiriliza....only reading is possible. you can write BG, i understand 99%   

- това съвсем не е първото ми по-сериозно каране
 - това съвсем не е първото ми по-сериозно каране 

Наистина карането беше епично, случихме на страхотно време! Уникални красоти и уникални панорами!

Питам въобще за изкачване на върха, няма значение от коя страна и по какъв маршрут.
  Питам въобще за изкачване на върха, няма значение от коя страна и по какъв маршрут.  

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта