rarekin написа:19.30 вечерта покрай Света Неделя велосипедист с мек велосипед, бели наколенки, закачени за раницата, и фланелка на С.К.А.
Antares написа:Как се определя пола на едно колело? Че винаги съм се чудел моето мъжко ли е, или женско...
Вескооооооооо <3 <3 <3veskoz написа:Ако веднъж у месеца му текне некой семеринг... сес?!
veskoz написа:Antares написа:Как се определя пола на едно колело? Че винаги съм се чудел моето мъжко ли е, или женско...
Ако веднъж у месеца му текне некой семеринг... сес?!
xcrider написа:Burning_ice на Ал.суворов. С девинчито, с цайси, но без каска.
един съвет - вземи си една челядинка за 35 кинта
Antares написа:...пожелавам ти да не минеш така покрай мен, когато съм пеш, защото ще те сваля с ритник от колелото!
BurNiNg_IcE написа:xcrider написа:Burning_ice на Ал.суворов. С девинчито, с цайси, но без каска.
Надали ще се случи...![]()
Иначе доста често може да ме виждаш на тая улица при положение, че живея на нея...
kriisoo написа:PRobably на НДК. Поне колелото беше като това дето продава Iron Horse SundayНаправо ми останаха очите
страшно колело
![]()
Видях и едно момче точно преди него пак на НДК със жълто-зелен Scott Voltage FR30![]()
И последно... Жълто-черен RAM AM 2011 година в Люлин 7 близо до магазина на Боби
PRobably написа:kriisoo написа:PRobably на НДК. Поне колелото беше като това дето продава Iron Horse SundayНаправо ми останаха очите
страшно колело
![]()
Видях и едно момче точно преди него пак на НДК със жълто-зелен Scott Voltage FR30![]()
И последно... Жълто-черен RAM AM 2011 година в Люлин 7 близо до магазина на Боби
Що не се обаждаш?
xcrider написа:burning_ice на дойран малко преди 36-то този път освен, че беше без каска, беше и без цайси.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта