zo0m98 написа:От къде мога да намеря чашки онепоинтфиве плс кажете![]()
ChildrenOfChaos написа:zo0m98 написа:От къде мога да намеря чашки онепоинтфиве плс кажете![]()
Я първо уточни, какво е ''онепоинтфиве''
xcrider написа:каква е разликата между едностенна и двустенна гума?
примерно едностеннен минион и двустенен такъв...
dandumtb написа:xcrider написа:каква е разликата между едностенна и двустенна гума?
примерно едностеннен минион и двустенен такъв...
...втори пласт гума ...
Ако това е значението на едностенни и двустенни, то би следвало да се нарича еднопластни и двупластни.(Dual Ply, Single Ply)Стена и пласт са нещо съвсем различно.Ама в бг има толкова думи, които не отговарят на значението си, така че е възможно.Аз си мислих, че е нещо свързано с бордовете на гумата или другояче казано "стените".![]()
dandumtb написа:ChildrenOfChaos написа:zo0m98 написа:От къде мога да намеря чашки онепоинтфиве плс кажете![]()
Я първо уточни, какво е ''онепоинтфиве''
Може би OnePointFive ???
ChildrenOfChaos написа:zo0m98 написах ти: http://lmgtfy.com/?q=bicycle+headsets+1.5
kriisoo написа:Ram AM става ли за лек FR? Защото като се има на предвид, че не мога да си сцепя още Climber-a а се замислям за мека рамка тази ми е като компромисен вариант, защото повечето меки рамки за DH/FR са на 12ка ос, а на мен още не ми се дават толквоа пари за задна капла
kriisoo написа:Моят въпрос за RAM AM остава... Също така гледам на много места, че рамката се кара с 190 шок въздушен? Но има и вариант със 200мм пак въздушен. Защо все са въздушни няма ли да работи пак добре рамката и със пружинен примерно 200мм ?
kriisoo написа:200 мм пружинен шок един два варианта да ми предложите? Примерно със и без преливник
r1nftw написа::rofl: Ходи при Пацил да ти я оправи.Сам не можеш без машинка.
royalracing написа:r1nftw написа::rofl: Ходи при Пацил да ти я оправи.Сам не можеш без машинка.
как не може,имаше някаква техника,нещо се въртеше оплиташе и се оправяше,ама не я помня
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта