naskoj написа:Ако пиша тук съня нали се брои за разказване, защото знам, че ако го разкажеш преди обяд се сбъдва .
BurNiNg_IcE написа:naskoj написа:Ако пиша тук съня нали се брои за разказване, защото знам, че ако го разкажеш преди обяд се сбъдва .
Aз сънувах как Аntares слуша нормална музика...има още 10мин. до обяд, та дано се сбъдне!
naskoj написа:нямате си на идея колко съм превъзбуден до няколко часа мечтата ми ще се сбъдне![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не е нищо специални или много скъпо (само 995 лева е ) но това е колелото за което съм мечтал цяло лято
BurNiNg_IcE написа:naskoj написа:Ако пиша тук съня нали се брои за разказване, защото знам, че ако го разкажеш преди обяд се сбъдва .
Aз сънувах как Аntares слуша нормална музика...има още 10мин. до обяд, та дано се сбъдне!
hitar_potter написа:BurNiNg_IcE написа:naskoj написа:Ако пиша тук съня нали се брои за разказване, защото знам, че ако го разкажеш преди обяд се сбъдва .
Дефинирай нормална музика
Gasolin написа:hitar_potter написа:BurNiNg_IcE написа:naskoj написа:Ако пиша тук съня нали се брои за разказване, защото знам, че ако го разкажеш преди обяд се сбъдва .
Масова, лесна за асимилиране джънгария, без истински инструменти, с мазен, напушен негър за вокал.
п.с. no offence
hitar_potter написа:BurNiNg_IcE написа:naskoj написа:Ако пиша тук съня нали се брои за разказване, защото знам, че ако го разкажеш преди обяд се сбъдва .
АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАBurNiNg_IcE написа:Aз сънувах как Аntares слуша нормална музика...има още 10мин. до обяд, та дано се сбъдне!
Този и цирковия му манеж не мога да ги понасям.BurNiNg_IcE написа:Състава им не изглежда по този начин:
http://www.thrashhits.com/wpress/wp-con ... rsmain.gif
Antares написа:Днес служах на телефона една компилация от класическа музика. Важи ли?
BurNiNg_IcE написа:Състава им не изглежда по този начин:
http://www.thrashhits.com/wpress/wp-content/uploads/2008/11/deathstarsmain.gif
hitar_potter написа:Абе то и на мен не ми харесва как изглеждат Азис и силиконките...
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
hrissim написа:С нови грипове за 6.99лв. от Кауфланд:
https://lh4.googleusercontent.com/-2XN0 ... CN9608.JPG
10x to joropc
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
StanY написа:Карах с такива грипове. Мнението ми е, че са страшно неудобни, болтовете ги превъртях докато ги слагах, а дори не ги завих докрай, и като за капак се изтъркаха много бързо.
Мен в началото ми бяха неудобни,поизтъркаха се,сега са ми екстра,но много цапат ръцете ако си без ръкавици,също така,да,бързо се износват..StanY написа:Карах с такива грипове. Мнението ми е, че са страшно неудобни, болтовете ги превъртях докато ги слагах, а дори не ги завих докрай, и като за капак се изтъркаха много бързо.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта