lubaka написа:Аз не сравнявам просто питам за нея дали става ама ще почакам още малко съветчета и за други вилки. Иначе сиг ще взема Boxxer-a. А драскотините му по ботуша могат да се боядисат нали?
kriisoo написа:Днес примерно ти пращат вилката по Еконт. Утре тя е в офис, който си посочил или направо пред вас, но това е по скъпо. Взимаш някой твой френд дето ги разбира в случая боксерите и отивате в еконт, като предварително трябва да си се разбрал с продавача да разреши да огледаш вилката преда да я платиш. Така ще имате 15тина минути да огледате поне за луфт, течове, пукнатини, усуквания, но не и самите карантии от вътре... За доставката можете да се разберете дали ти ще я платиш или той. Предполагам, че няма да е повече от 5 лв. Понеже до 5 кила мисля, че цената на доставката е 5 лв. Така ако вземеш вилката и я платиш на следващият ден той ще си получи вилката и двамата ще сте диви и щастливи![]()
Не те знам колко разбираш нещата, но само ще отбележа, че боксера е на 20-ка ос. Извинявай ако те подценявам

blackrider написа:kriisoo написа:

iioorrddaann написа:Нова за толкова пари няма от къде да намериш, но виж това viewtopic.php?f=17&t=95814 е доста добра оферта.
lubaka написа:Zdeight, благодаря ти за инфо-то! Ама аз си реших проблема и ще си взема или Rock shox Domain или Marzocchi Super T RCV D20. И сега се чуда коя.
lubaka написа:Zdeight, благодаря ти за инфо-то! Ама аз си реших проблема и ще си взема или Rock shox Domain или Marzocchi Super T RCV D20. И сега се чуда коя.
victimized написа:Ако ще караш DH , по-добре се върни пак към боксерите , или нещо по-висок клас вилка.определено едно Super t не може да се мери с Boxxer (независимо кой модел) , 888 (независимо кой модел), manitou travis (независимо кой модел) и др ... разгледай пазара има оферти.
![]()
И вобще не си струва парите ,който ще дадеш за нов .kriisoo написа:victimized написа:Ако ще караш DH , по-добре се върни пак към боксерите , или нещо по-висок клас вилка.определено едно Super t не може да се мери с Boxxer (независимо кой модел) , 888 (независимо кой модел), manitou travis (независимо кой модел) и др ... разгледай пазара има оферти.
![]()
Баа тия бохери
![]()
Никоя от изброените вилки според теб не може да се мери с боксер![]()
Забрави да споменеш и fox 40
![]()
![]()
Искаш да ми кажеш, че едно Super T от 2006та, не може да се мери с един boxxer 2006-та ? Само дето боксерите от 2006 ги продават по 200-300 лв, защото за нищо не ставатА едно super t върви по 500-600 лв. Сам си прави изводите
![]()
Очаквам да ми набиете минус, ама не се сдържах като го подвежда така жестоко!
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта