Ozzie написа:няма такова нещо
Ozzie написа:е дай де, иначе преливаме от пусто в празно
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.
ivo_DH написа:Искам да се оплача от.....дръжте се............ байка ми! Къде ми беше акъла преди 3 години и кой ма накара да си вземам колело за 200 лева от ТЕХНОПОЛИС !?!?! (инфо: ход на вилката: 40мм....мисля че това говори що за колело имам![]()
![]()
) Естествено тогава не бях запален......... Но сега, благодарение на един приятел, който след последното спускане ме попита: "Не те ли е срам да се спускаш с тва нещо? "съм твърдо решен да събера пари и да си взема едно хубаво колело !
![]()
Ааааа и още нещо: ваканцията почти свърши
И е мноооооого жега бе да му се невиди
dandumtb написа:ivo_DH написа:Искам да се оплача от.....дръжте се............ байка ми! Къде ми беше акъла преди 3 години и кой ма накара да си вземам колело за 200 лева от ТЕХНОПОЛИС !?!?! (инфо: ход на вилката: 40мм....мисля че това говори що за колело имам![]()
![]()
) Естествено тогава не бях запален......... Но сега, благодарение на един приятел, който след последното спускане ме попита: "Не те ли е срам да се спускаш с тва нещо? "съм твърдо решен да събера пари и да си взема едно хубаво колело !
![]()
Ааааа и още нещо: ваканцията почти свърши
И е мноооооого жега бе да му се невиди
Що си се написал иво ДХ, като даже нямаш колело за ДХ ???
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.
xcrider написа:Оплаквам се от бъгавата система за последен пост в някой от разделите . Много често веднъж показва реалния последен пост, а след 5 мин показва пост, който е преди 1 ден примерно, за последен.
msniki написа:Отново мразя алчните англичани!!!!
Хванала ме е мания за
въпреки че нямам пари
msniki написа:xcrider написа:Оплаквам се от бъгавата система за последен пост в някой от разделите . Много често веднъж показва реалния последен пост, а след 5 мин показва пост, който е преди 1 ден примерно, за последен.
+1
В "За пазара " ми показа че има нови мнения влизам няма нови.
Викам WTF?!!? но не е кой знае какъв бъг.
r1nftw написа:Оууу познато чувство.Ама точно след 2 дни ще си като нов.
П.С.Първата минутка беше мн кофти, нали?![]()
fastera2 написа:Или поне и той се опитва да сколаса двата края тук
msniki написа:Тези DNS настройки докато ги разбера къде са, какво са и т.н. отиде половин час.
Поне научих какво е DNS ...
![]()
kubetata написа:msniki написа:Тези DNS настройки докато ги разбера къде са, какво са и т.н. отиде половин час.
Поне научих какво е DNS ...
![]()
Аз се справих за около 2 минути :Р
он: Без предна капла вече седмица...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 16 госта