Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Niksancho96 написа:Здравейте, реших да си купя нова рамка, (да знам писал съм друга тема) и съм се спрял на C1. Но тук идват и многото въпроси. Аз ще си поръчвам рамката от ScreamBikes, но там има два размера 14,5 и 16,5. Кой размер най-ще ми подхожда? Като се има предвид, че единственото ми въртене е по шосе, за да стигна до пътеката. Та другият въпрос е, във ScreamBikes като си поръчам рамката, те идват ли със чашки или трябва да си купувам и ако да какви?
И последният въпрос е колко дълго колче ще ми е най от полза като се знае че съм 1,85 м.
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Niksancho96 написа:Да разбирам че идва и без средно..
Niksancho96 написа:Най-вероятно така ще стане, ще си я купя нова, но пак нещо не съм наясно със размера
Ozzie написа:'що не вземете накрая да се научите къде да си пускате темите?!?
kriisoo написа:Аз съм 1.75 и 14ката за каране надолу ми е много удобна, защото мога да си я въртя както си искам. Не се чувствам толкова уверен в 16 инчовата.
konopr написа:Ozzie написа:'що не вземете накрая да се научите къде да си пускате темите?!?
...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта