Стрелча - фестивал НИЩО ПОДОБНО 27.08.2011

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Стрелча - фестивал НИЩО ПОДОБНО 27.08.2011

Мнениеот papi007 » Съб Авг 27, 2011 3:56 pm

http://nishtopodobno.strelcha.bg/#4 - информация тук.
В 21:00- 21:15 аз и Ивайло ще тръгваме от гара Подуене натам.
Път в едната посока - максимум 5 часа , ще сме със сликове.
Маршрута е през Долни Богров - oколо 110 км.
Ще сме на фарове.
Сутринта аз от 11 съм на работа , така че към 5-6 ще тръгнем, в зависимост как сме се движили. Възможно е ако има и други, да се разделим на групи за връщане .
Най сигурно е да ми се обаждате - 0883397007
Ако пишете може и да не видя на време.

Best wishes papi007 :wavey:
Аватар
papi007

Рейтинг: 2000

Re: Стрелча - фестивал НИЩО ПОДОБНО 27.08.2011

Мнениеот Admin » Пон Авг 29, 2011 11:25 am

Здрасти Папи,
Преместих темата в Мероприятия, тъй като, ако правилно съм разбрал, идеята е за желаещи да се присъединят към вас и да ходите с велосипеди.
Поздрави,

Любо
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Re: Стрелча - фестивал НИЩО ПОДОБНО 27.08.2011

Мнениеот papi007 » Сря Авг 31, 2011 11:02 am

Ами то вече мина, така че темата може да е за катинар, или триене :) За добро или зло имаше жена с нас, а ние като не опитни шосейкаджии сметнахме че е най-удачно да си цепим на къде ни е кеф, като накрая попаднахме в село без изход... И имахме избор 5 км черен път или 15 км асвалт та.... Когато накараш момиче да мине това разстояние на челник по офф-роуд път... Мрънкането е гаранция хаха! Но всяко зло за добро - от Байлово се прибрахме, и имаме стимул за догодина :) Ама тогава само корави идиоти ще се приемат, че когато караш с доста по ниско темпо от своето.... Това много повече уморява :xx(:

А идеята на темата беше ако има желаещи с коли, колела - кой как му скимне да тръгне , като за тези с колелата и липсата на акъл - ние бяхме насреща :eyebrow:

Ами за сега е това! :) Догодина пак.

Best wishes papi007 :wavey:
Аватар
papi007

Назад към Индивидуални карания