eMcKu написа:
Предавам се... ще свърша!

eMcKu написа:
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
denises26 написа:Много е кисело гроздето ми се струва...
prokalnatiq написа: И не знам как за тея 100 км си установил, че ти е тежко и не ти допада...
hitar_potar написа:Някои хора преди тези 100км не са имали въобще опит с такъв тип байкове и са ги смятали за ебаси тракторите.![]()
Емски, защо точно новата версия чакаш? Аз това имах впредвид - тя е със 140мм отзад, ако толкова искаш Ибис, налази HD-то - то е със 160мм отзад и е по-предназначено за тормоз. Но от цялата работа, да ти кажа, по-добре хич не се занимавай, ами земи износи лагерите на Гиганта от каране, па тогава ги мисли Ибисите.
hitar_potar написа:Именно - с Ибис Моуджо HD сегашния ти Фокс 36 ще е като дупе и гащи - ще се навържат много: отпред 160мм, отзад 160мм. Така ще можеш да си запазиш вилчока - сам каза, че в момента няма по-добра алтернатива. Предния дерайльор е ясен, ама каплите що се нуждаят от смяна?
gesh0898 написа:Колела като това ми напомнят, че за да е хубав един велосипед, не е нужно да е адската DH машина
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:Уникално колелоЕдна от малкото истински радости за окото! Определено имаш стил и си личи-страхотни части и цветове! Със здраве да го караш и много незабравими карания да имаш него.
Я сподели колко точно под 12 килограма е теглото![]()
П.П какъв е километража, че белите датчици не са често явление
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта