Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
1 Въпрос:Мога ли да сложа,(ще се побере ли ),на Drag F4.3 гума отзад: MAXXIS Minion DH R 2.35 или Maxxis High Roler 2.35 и отпред: Continental Diesel 2,5? Мерси предварително
Имам проблем и за да не отварям нова тема ще пиша тук.Карам Drag f4.3m с RS Tora 289 U-turn с гума 2.5 от пред и като наклона колелото на някоя стана и гумата започва да "бие" в короната на вилката.Можете ли да ми кажете как да го оправя?
вероятно гумата, която караш има прекалено висок грайфер. По принцип винаги при завои има измествания и при вилката и отзад. Явно ще ти трябва гума с по-нисък грайфер.
За сега карам една F4 на Drag.Вилка-SR Suntour Epicon, Заден шок- Epicon, Спирачки- Shimano XTR hidraulic . Исках да попитам какви въсможности има това колело и има ли смисъл да хвърлям пари в него.. Стила ми не е агресивен - леко спускане на Витоша, най-много 2-3 скока. Дали ще може да издържи няколко спускания на бороветс, защото съм доста ограничен с бюджета и не мога да си позволя друго. Мерси за помоща