За апартаментните колоездачи...

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

За апартаментните колоездачи...

Мнениеот Noshten ezdac » Пет Юли 22, 2005 4:19 pm

Със сигурност сте ги виждали!
Те карат предимно в парковете, колелета са им много-много чистички и са предимно два вида
- лъскави боклуци;
- хубави колелета, които обаче са предимно "бутани" и "подпирани".
Апартаментният колоездач кара с изпъната назад глава, слиза на баирите и по-често ще го видите да яде пуканки до своето колело, отколкото да го кара.
Апартаментният колоездач кара с 5 км. в час в парка, но задължително е с каска бананка.
Разбира се, колелото на апартаментния колоездач също е апартаментно - то има фар, звънче, тромба, светлоотразители на спиците, торбичка на седалката, две огледала за задно виждане и заключвалка, която можете да скъсате със зъби.
Ако кажете на някой апартаментен колоездач, че сте ходили от центъра до "Младост" с колело, той ще ви изгледа така, сякаш сте луд.
Ако карате колело за 2000 лв., по което има кал, апартаментният колоездач с "Крос"- бракмаспор за 120 лв. ще ви изгледа пренебрежително и ще си помисли какво хубаво колело кара той самият!
Апартаментният колоездач НИКОГА не сваля лепенките от колелото си.
Апартаментният колоездач се изморява за 20 минути и кара колело не защото му харесва, а за да отслабне, или защото е "модерно".
Задължително педалите на апартаментния колоездач са пластмасови, защото са "по-леки".:angel2:
Ако апартаментния колоездач ви види да карате в дъжда, той ще си помисли, че сте луди, защото нямате калници.
Апартаментния колоездач НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА от футбол!
Апартаментният колоездач завира колелото си в миша дупка, когато падне първият сняг!
Апартаментният колоездач никога не се оглежда и когато види дечица да тичат в парка им казва:
"Деца, трябва да се движите отдясно!"
Апартаментният колоездач има колело, само защото никъде в София не е намерил велоаргуметър.
Апартаментният колоездач не подпира колелото си на някое дърво, нито го оставя да лежи на земята, защото си има стойка за подпиране.
Апартаментният колоездач всъщност е срам за двуколесния род, но той се гордее с принадлежността си към него.
Та такъв именно един апартаментен колоездач за малко да ме претрепе като куче!
Връщам се от Железница - аз не съм скачач и колелото ми е твърдо - но обичам дивите места, за разлика от апартаментните колоездачи. Излизам в Младост 4, оттам се включих в Цариградско шосе, но за малко. За да го избегна свърнах през квартал Изток и оттам - бухнах се в Борисовата градина, за да избегна миризмите на булеварда. В Борисовата градина се позасилих, с Божията помощ избегнах катастрофа с едно малко космато наивно куче и вече съм долу, където има едно изкуствено езеро с лилии...Там нали карат едни колички, рикши ли са, кво ли са - незнам. Та съвършено правилно аз гледам да мина по-далеч от тези колички, за да не стане некой сакатлък, когато виждам как един апартаментен колоездач се набира като глист точно към едно детенце с такава количка...вижда го в последния момент, и вместо да го заобиколи отдясно, където имаше мееееееееееееееееееееееееееесто за един ТИР, решава да го заобиколи от лево, където, за зла беда, шофирам аз с 30 и кусур километра в час! Брайно льо, брайнести, така лети към мен, че вече виждам как ще заприличаме на една голяма буква Т преди да се сгромолясаме, тогава аз давам още малко газ, за да избегна сблъсъка, не мога да завия - шибани пейки с пенсионерки - и ХРЯААААААС! - през един бордюр! Бордюр, бордюр, ама не можах да го хвана перпендикулярно, ами косо, та ми се подхлъзна гумата, коремът ми целуна спирачките летейки, и щастливо финишира на една полянка за радост на всички столичани в парка!!!
Е, слава Богу - нищо сериозно, но апартаментният колоездач, видиш ли - душа невинна:angel2: като спре, като заразпитва, като се загрижи, като взе да ми дава уроци как да карам:banghead:, все едно той гадината никакъв пръст няма в тази работа!
Вие какво мислите за апартаментните колоездачи?
Noshten ezdac

Рейтинг: 1200

Мнениеот yahutu » Пет Юли 22, 2005 4:54 pm

spored men vsichki ako stanat apartamentni koloezdachi nqma da ima takiva problemi :D
Flesh Bike Team :finger:
Аватар
yahutu

Рейтинг: 1089

Мнениеот skiman » Пет Юли 22, 2005 5:02 pm

Преди да видим сламката в окото на другият,нека погледнем гредата в нашето!Защо аджеба си карал с 30 та и с повече в градинка пълна с деца(НУРС)?На "мъж" ли си се правил?Защо след като кретена с/у теб е решил да завие в твоята посока(макар,че посока в една градинка да е променливо понятие) ти вместо да намалиш и дори да спреш, си решил да ускориш още?И защо не приемеш простото човешко качество ,като състрадание за нещо нормално в този свят?
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Рейтинг: 2000

Мнениеот kapinski » Пет Юли 22, 2005 5:28 pm

еи, братле, та ти си жив писател -прозаик. Евала, ашкосун но и при нас двуколесните се случват катастрофи, не се коркаи толкоз, а ние не сме :angel2: както светите "апартаментни колоездачи" ДРЪЖ КОНТРА!!!:eyebrow::lol:[color=black][/color]
kapinski

Мнениеот TOYAGA » Пет Юли 22, 2005 5:44 pm

Noshten ezdac, привееет! :wavey:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Morpher » Пет Юли 22, 2005 7:12 pm

[quote="Noshten ezdac"]

[/quote]

И аз не се интересувам от футбол, ама не съм идеот(=Апартаментния колоездач)
Аватар
Morpher

Рейтинг: 1888

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Пет Юли 22, 2005 7:57 pm

[quote="Morpher"]

[quote="Noshten ezdac"]

[/quote]

И аз не се интересувам от футбол, ама не съм идеот(=Апартаментния колоездач)
[/quote]

И аз така
:)
А относно калниците - това са си доста нужен аксесоар(особено в мокро/кално време)
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот T_R_I_A_L » Пет Юли 22, 2005 7:58 pm

abe xxaxaxaxaxaxaxa:bigmout::bigmout::bigmout::bigmout::bigmout::bouncy:ti 6to ne zema da napi6e6 edna jalba do kat be xaxaxaxa a za teb buny hop nqma li be xaxaa hodi mi po vito6a edin bordiur go prebil xaxaxaxxaxaxa :bigmout::bigmout::bigmout::bigmout::crazy::crazy::crazy::dunno::clap::clap::emlaugh::emlaugh::eyebrow::lolup::lol2::lol::rofl::rofl::rofl::yawn2:
T_R_I_A_L

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Юли 22, 2005 8:59 pm

Траяле,недей се подиграва тЪй.Може бордюра всъщност да е бил зъл бордюр от марс с мисия да провали всеки джеди-баЙкър в неговия опит да избегне сблъсък с хапартаментен колоездач.

П.п.Нощни Ездачо,тея изводи който си ги описал по-горе са доста разтегателни мой човЙек.Даже според доста от тях излиза,че видиш ли,ти си по-гоEм хапартаментен колилоеЗдач.
Имаш върху какво да размишляваш.Най-малкото привлече вниманието на Дарт Тоягата.Внимавай.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Black » Съб Юли 23, 2005 6:03 pm

a kakwo kolelo kara tozi twoi poznat da ne e
nqkoe nowo
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Мнениеот jivkonik » Нед Юли 24, 2005 12:10 am

[quote="Noshten ezdac"]

[b]шофирам аз с 30 и кусур километра в час![/b]
[/quote]

Нощен Ездач понеже редовно минавам през Борисовата с колелото си и като знам в час пик каква лудница от кучета, хора и деца е там, та като ти чета поста ииии....:crazy::crazy::crazy:. Не можеш да ме убедиш, че е БЕЗОПАСНО да се кара там сред толкоз народ с тава скорост!
Вместо да изпишеш 100 тона глупости в този пост в стремежа си да се правиш на оригинален вземи помисли малко и си направи верните изводи! Аман от майстори на тия 2 колела дето все другите им пречели!
Що не вземеш да караш там само нощем!? Тъкмо ще оправдаеш ника си!? И няма да блъснеш и отнесеш някой, нито ще ти е виновен друг!:nono:
Аватар
jivkonik

Мнениеот GRaverr » Нед Юли 24, 2005 11:57 am

Хубаво го нахранихте .

Аз вчера си карах по улицата и понеже бях напомпал тъкмо шока и му се радвах , съвсем не видях една кофа за боклук и с 40 влязох в нея . Беше доста болезнено..кеф ше ми е някой от майстор-акълмейкърите да се пребие на бордюрче , от невнимание , и да си спомни тая тема .

Хев а найс дей :spin:
Изображение
GRaverr

Мнениеот skiman » Пон Юли 25, 2005 8:16 am

[quote="GRaverr"]

Хубаво го нахранихте .

Аз вчера си карах по улицата и понеже бях напомпал тъкмо шока и му се радвах , съвсем не видях една кофа за боклук и с 40 влязох в нея . Беше доста болезнено..кеф ше ми е някой от майстор-акълмейкърите да се пребие на бордюрче , от невнимание , и да си спомни тая тема .

Хев а найс дей :spin:
[/quote]

Можеш да напишеш нова тема за лошите кофи и начините за неприличното им поведение:DИли за апартаментните кофи..:bigeyes::D:lolup:
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот pdobrev » Пон Юли 25, 2005 10:16 am

[quote="T_R_I_A_L"]

abe xxaxaxaxaxaxaxa:bigmout::bigmout::bigmout::bigmout::bigmout::bouncy:ti 6to ne zema da napi6e6 edna jalba do kat be xaxaxaxa a za teb buny hop nqma li be xaxaa hodi mi po vito6a edin bordiur go prebil xaxaxaxxaxaxa :bigmout::bigmout::bigmout::bigmout::crazy::crazy::crazy::dunno::clap::clap::emlaugh::emlaugh::eyebrow::lolup::lol2::lol::rofl::rofl::rofl::yawn2:
[/quote]

МОЗЪК!
pdobrev

Мнениеот skiman » Пон Юли 25, 2005 11:12 am

:offtopic:
М/у другото аз обичам футбола и колелото ми блести
от чистота.Това прави ли ме апартаментен колоездач?:unhappy:Ама нямам стойка за подпиране....:idea::dunno:
Аватар
skiman

Мнениеот George » Пон Юли 25, 2005 7:14 pm

БратО, объркал си определението. Вместо 'апартаментен' е трябвало да напишеш 'парков колоездач' и всйо щеше да си доде на мястото. Апартаментните колоездачи са онези с велоергометрите.
А ти трябва да си псолютно луд да караш в парка с 30 през деня. То си е опасно дори сутрин в 6:30
[quote]Вие какво мислите за апартаментните колоездачи?[/quote]
Те са най-нормални хора, но ти си специален
Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има матрял
George

Мнениеот PtD » Пон Юли 25, 2005 9:22 pm

Аз, аз съм Апартаментен Ездач! Това проблем ли е? :hypnoti:

(А как се нарича човек, който кара в апартамента си?)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот jivkonik » Пон Юли 25, 2005 9:29 pm

[quote="PtD"]

Аз, аз съм Апартаментен Ездач! Това проблем ли е? :hypnoti:

[/quote]

Е ти сигурно си тренираш бънихопа от пода върху канапето и обратно! Твоето не се брои (щото не караш с 30 в парка затова!!):beer::8D:
Сигурно практиуваш Extreme Flat Style някакъв, значи си FlatRider или нещо подобно!:spiny::spiny::spiny::banana:
Аватар
jivkonik

Мнениеот Harka » Пон Юли 25, 2005 9:31 pm

[quote="PtD"]
[/quote]

Апартаментър...
Аватар
Harka

Мнениеот bastunaya » Сря Юли 27, 2005 4:37 pm

С риск да ме оплюете ще дам и своето мнение:
-аз не съм свалил лепенките от колелото си
-не ползвам калници(качвайки се до Алеко е безсмислено)
-карам с гореописаната каска и не виждам смисъл въртейки по баирите да карам с Fullface
-не се интересувам от футбол
-колелото ми изглежда чисто,защото след каране имам порочния навик да го почиствам.
Ми,това е.
Linux addict!
bastunaya

Мнениеот Metal_Psycho » Сря Юли 27, 2005 4:41 pm

Аз не гледам футбол(тъпбол)!Проблемче?
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Cocko » Сря Юли 27, 2005 4:58 pm

Аз пък ни гледам футбол, чистя си колелото, имам калници, не съм си свалил лепенките, колелото е лъскаво, карам бавно (заради неориентирани пешеходци) изморявам се за 20 минути (каране нагоре) и като капак на всичко.......... Карам на Витоша!
Пиши на кирлица!
Pi6i na kirilica!
Cocko

Рейтинг: 1700

Мнениеот chiMol » Сря Юли 27, 2005 5:14 pm

ХЕХЕХ след този пост откривам АПАРТАМЕНТНИЯ КОЛОЕЗДАЧ В СЕБЕ СИ .... на старата ми рамка лепенките й все още седят ама това не и пречи да си я калям хехехе

убеден сам че ВСЕКИ Е БИЛ ТАКЪВ КОЛОЕЗДАЧ И НЕЩО МУ Е ОСТАНАЛО:beer:
http://www.tiarakm.hit.bg
Don't leave your bike, live your life......
https://easycryptobot.com
Аватар
chiMol

Мнениеот Sl1pKn0t » Сря Юли 27, 2005 10:40 pm

Az su6to si pazq lepenkite na ram,ne za6toto me kefqt,prosto za da ne mi otkradnat koleloto :D se pak koi 6te si habi power-a i zdraveto da krade RAM :D koleloto mi e 4isto po4ti vinagi,6toto taka mi haresva....iii no6ten koloezda4o,6to ne doide6 na pametnika da pokara6 s nas-togava 6te razbere6 koi e apartamentniq koloezda4 :rofl::rofl::rofl::lolup::lolup::lolup::xx(: daje 6te nau4im i na olie-zeme6 presko4i6 nqkoi drug bordiur:xx(:
crash->stand up->crash->stand up->crash->STAY DOWN!!!!
Sl1pKn0t

Мнениеот Metal_Psycho » Сря Юли 27, 2005 10:52 pm

[quote="Sl1pKn0t"]

Az su6to si pazq lepenkite na ram,ne za6toto me kefqt,prosto za da ne mi otkradnat koleloto :D se pak koi 6te si habi power-a i zdraveto da krade RAM :D koleloto mi e 4isto po4ti vinagi,6toto taka mi haresva....iii no6ten koloezda4o,6to ne doide6 na pametnika da pokara6 s nas-togava 6te razbere6 koi e apartamentniq koloezda4 :rofl::rofl::rofl::lolup::lolup::lolup::xx(: daje 6te nau4im i na olie-zeme6 presko4i6 nqkoi drug bordiur:xx(:
[/quote]

Чшшш,Нощния Ездач кара с 30 в парковете,той няма да се принизи на нивото на Хапартаментните коловъртачи и да оди на паметника.Там само позират с чистите си колела,карат бавно,блъскат се защото се пречат на други каращи с 30 и си говорят за футбол и тн.Пък недай се боже и научил някой друг трик или важно умение,както казва Sl1pKn0t.Ужас!Ако научи неволно Оли и после ще умре от срам,защото ще стане като хапартаментните коловъртачи.УЖас ви казвам!Катаклизъм....:xx(:
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот giro » Сря Юли 27, 2005 11:23 pm

[quote="Metal_Psycho"]

[quote="Sl1pKn0t"]

[/quote]

Чшшш,Нощния Ездач кара с 30 в парковете,той няма да се принизи на нивото на Хапартаментните коловъртачи и да оди на паметника.Там само позират с чистите си колела,карат бавно,блъскат се защото се пречат на други каращи с 30 и си говорят за футбол и тн.Пък недай се боже и научил някой друг трик или важно умение,както казва Sl1pKn0t.Ужас!Ако научи неволно Оли и после ще умре от срам,защото ще стане като хапартаментните коловъртачи.УЖас ви казвам!Катаклизъм....:xx(:
[/quote]

А там на паметника някой карат street с машини за DH и Fullface:evil::peace:
Аватар
giro

Рейтинг: 1199

Мнениеот Noshten ezdac » Пон Авг 08, 2005 1:40 pm

Такааааааа...
След като бях нахранен, разпердушинен, обвинен, осъден и оплют, нека внесем малко яснота по темата.
Първо, тази история е напълно измислена... Въобще не съм падал в тоя парк, падам само на път! Просто исках да ви провокирам малко и да чуя какво мислите, защото за мен наистина има съсловие от апартаментни колоездачи. И както каза някой - правех се на интересен.
Всички се нахвърлихте срещу мен, но и вие сте като мен, защото усетих пренебрежителното ви отношение към моята личност - същото пренебрежение, което изпитвам и аз към някои особи на две колела.
Бях предизвикан на паметника да се пробвам с вашите каскади...Ха-ха-ха, ето кой не чете форума. Аз съм на 26 г. и съм близо 90 кила. Винаги съм си падал по "преходите", а не по каскадите! Не мога да се меря с вас на Витоша или на естакадата...Оооу, това ви прави по-велики колоездачи от мен?? Значи и вие усещате към мен това, което исках да кажа аз... Аз съм голям колоездач, защото обичам колелото си и колоездачния спорт, сега ще си купувам второ...Ако тези тийнейджъри, които ми се присмиват запазят любовта си към колоезденето до 26 г. - близо 27 г., а не се качат на вмирисаните си голфове и фордове, нека ми се обадят. Това пък е моето предизвикателство.
Не съм бил разбран и за друго...всеки има право да си кара както му е кеф... и е готино да ти е чисто колелото... Под апартаментен колоездач имах предвид човек тип "вещоман", който има колело, без особено да се кефи на спорта, който почти не кара, който гледа на колелото си като на част от своя домашен "капитал"...
Апартаментните колоездачи са ваши братя, защото са на две колела??? ОК, аз пък не мога да се катеря на дървото срещу чешмата в Б. градина, както съм виждал да правите - и съм ви се възхищавал!! - значи не съм ваш "събрат"???
Хе-хехе- ми да, като врътна едни 70-80 км. преходче и се чувствам по-добре от онзи с тузарското колело, който пие фанта в парка, това грях ли е?
Вече казах, че този форум ме кефи и ще остана, освен ако не бъда баннат! Няма причина за това обаче...Регнат съм и в един футболен форум от много време насам и знам как се приемат "новаците" във форумите...На нож. На мен обаче не ми пука, интересно ми е, оставам с най-приятелски чувства и ви поздравявам!
ЕДИТ: Забравих - благодаря на тези 1-2 момчета, които не ми се нахвърлиха, те си знаят кои са.
Noshten ezdac

Мнениеот biggfoot » Пон Авг 08, 2005 1:58 pm

Едва ли някой има нещо против теб конкретно - не се засягай.
Не мога да разбера просто какво имаш против хората, които карат кросовете си с лепенките, стойките и фаровете си в парка. Можеби просто нямат време или желание да се занимават по - сериозно с колоездене. Това си е техен личен избор. Мене такива хора пък много ме радват, защото ме карат да се чувствам различен. Представи си колко тъпо щеше да бъде всички в София да са професионални карачи.
Не разбрах също какво общо има с колоезденето футбола, защото и аз не съм фен и за момент се почувствах апартаментен колоездач.
Отново те моля да не се засягаш и да не приемаш нещата навътре. (Още повече че има доста хляб да ям докато стана на 26. respect)
Take the long road and ride it
Аватар
biggfoot

Рейтинг: 1220

Мнениеот skiman » Пон Авг 08, 2005 3:31 pm

Само не разбрах защо визирайки невръстните си годинки 27 на брой си мислиш, че си постигнал нещо много значимо?Аз примерно съм на 40 и се кефя на колелото си както и някой 15 годишен, както и ти предполагам.Трябва ли да мина на вълна, като станеш колкот мен ще те питам?...едва ли.И аз се кефя на тези които хвърчат с 200 по Лалето на Витоша,тези които скачат по стълби ,но за съжаление знам, че за мен това време е безвъзвратно отминало.Това обаче не ми пречи да се кефя на колоезденето така ,както съм се кефел,навремето на първото си Балканче.Нещо не уцели провокацията.:beer:
Аватар
skiman

Мнениеот Noshten ezdac » Пон Авг 08, 2005 4:07 pm

Skiman, евала за колоезденето, а на теб 27 ако ти изглеждат невръстни, за мен са мноооооооого.
А провокацийката я уцелих, щом темата горе-долу се радва на доста отговори.:beer:
Съжалявам ако съм засегнал някого, но предпочитам да не лицемернича, а да бъда откровен.
Между другото, Skiman, какво ти е колелото и как караш в този ужасен и натоварен град? Тц, в провинцията е рай за такива като нас, но тук е ужасно за каране. Затова и излизам вечер, е през уикенда карам през деня, разбира се, тогава не съм на бачкане...
FOREVER RIDE
Noshten ezdac

Следваща

Назад към Архив