zax983 написа:...А аз съм длъжен да дишам... Затова отивам да довърша една бактерия по която работя. Храни се с нефт и всичките му производни. Съжалявам много но когато заразя планетата с нея, ще останете без дрехи, бензин и някои други работи, но пък ще дишате чист въздух :]
"Умнико", такива бактерии съществуват и се ползват доста успешно от хората на различни места точно заради тази им особеност. Най-вече за почистване на танкери и други места за съхранение и транспортиране на нефт, включително локални замърсявания. Всъщност са може би над 250 различни вида бактерии и организми, които се хранят с нефт. Това само показва колко си... ъъъъ хайде да използвам думата "хитър"..... .... та да не проучиш подробно това върху което работиш/ще работиш. Всъщност съм сигурен че постоянно хвърляш неимоверни усилия за откриване на "топлата вода" в редица сфери и именно липсата ти на елементарни познания те водят до такива нелепи мисли и разсъждения.
Всъщност (всякаква връзка с лица и събития е напълно случайна, освен тази с мен

) колкото по-глупав и необразован е човек, толкова повече разбира от всичко, е гОлемата компетенция и яростно отричащ мнението на другите базирани на опита и знанията им, докато се опитват да му покажат как всъщност стоят нещата. Просто това е доказана истина, която не е ясна само за "титаните" на мисловната дейност.
Забавно ми е когато някой критикува нещо, което ползва пряко във почти всяко отношение на битието си, без да си дава сметката за което. Имам съмнения за истинският ти проблем, който води до тез асоциални глупости дето ръсиш, но ще го запазя за друга публика.
Така че драги ми zax983 - ще те светна, че ти ме тровиш с замърсяванията в следствие на използвайки ресурсите нужни за изработването на компютъра, от който ни споделяш словоизлиянията си и енергията, която ползваш за целта. Да - защото те едва ли идват от лъчисти източници
И не на последно място - Благодаря!!! Наистина ми развеселяваш малкото скучни моменти от ежедневието