ПП: Ако темата ми не е за тук ,моля Модератора да я премести на правилното място .

venko написа:Закачи си парче от пластмасова чашка със щипка за пране за рамката, така че да опира в спиците. Ефекта е поразяващ.
stanislawch0 написа:с главина формула ДЦ20 съм.. искам да трака един приятел има такава главина но тя е специална и тркаща фабрично(много тракаща) чува се от 20тина метра
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
stanislawch0 написа:с главина формула ДЦ20 съм.. искам да трака
stanislawch0 написа:дори веригата не пада ;д ...
stanislawch0 написа:ии нямам абсолютно никакви проблеми,луфтове,пукане сукане или каквото и да било ..
stanislawch0 написа: поочистих грез-та малко от кученцата затворих я и сега тррака в пъти повече![]()
stanislawch0 написа:venko написа:Закачи си парче от пластмасова чашка със щипка за пране за рамката, така че да опира в спиците. Ефекта е поразяващ.
Е не човек .. това съм го правел в 1ви клас .. сериозно говоря сега
axelmax написа:Скоро и в сервиза ще те поздравят.
п.с. отивам да източа маслото на скоростната кутия, че е бензин,а искам да трака като дизел
stanislawch0, да не вземе да ме изпревариш......
TsvetanVR написа:stanislawch0 написа:venko написа:Закачи си парче от пластмасова чашка със щипка за пране за рамката, така че да опира в спиците. Ефекта е поразяващ.
Е не човек .. това съм го правел в 1ви клас .. сериозно говоря сега
Тоест вече си втори?
stanislawch0 написа:Пич в софия байкърите като си купят чисто нова главина преди да я наплетат я отварят да чистят грес-та ама нищичко не оставят и така карат
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта