denises26 написа:Еконт и Байксцентър-а предполагам няма да работят днес и утре?
VOLATGE написа:Не с плътна ос е.
VOLATGE написа:Еми по това, че са за DJ и от снимката предполагам, че са с плътна, но ако имаш възможност отиди до магазина и я виж.
VOLATGE написа:Еми по това, че са за DJ и от снимката предполагам, че са с плътна, но ако имаш възможност отиди до магазина и я виж.
SeSSion написа:Питай хората от магазина, но щом е писано, че е с QR би трябвало да е така.
Stoks1 написа:denises26 написа:Еконт и Байксцентър-а предполагам няма да работят днес и утре?
Да така е!
hitar_potar написа:С FSR на подобна рамка имам доста опит, и съвсем малко съм се качвал на DW-link-а... и честно казано, хем ми харесва как не клати при педалиране, хем не ми харесва колко твърдо вози, независимо че обира неравности.Иначе баш на тази FSR-рамка няма как да се кача ца проба - единствено в София знам, че има такава, но размера й е прекалено малък за мен.
war_shadow написа:Ще има ли проблем ако на венци 8 ца се сложи верига 7 ца?
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
war_shadow написа:Ще има ли проблем ако на венци 8 ца се сложи верига 7 ца?
botroid написа:war_shadow написа:Ще има ли проблем ако на венци 8 ца се сложи верига 7 ца?
Да, защото веригите за седмица са 7.3 мм. дължина на пина и веригата ще опира в декланшора при крайните положения, например на първа и последна скорост. Веригите за осмица са 7.1 мм пин.
google написа:In general, drivetrains up to and including 8 speeds can use the same speed chain. The packaging/marketing chains often don't mention that they work with 5, 6, 7, or 8-speed bikes -- but if it mentions compatibility with any of these speeds, then it is compatible with all. The pin width of these chains is usually 7.1 or 7.2mm.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 13 госта