vvvaaal написа:PRobably написа:Утре като е работен ден лифт има ли ?!
plamen_kolev написа:Още един въпрос: Леко подбита шина може ли да се изправи
royalracing написа:Имам любителско фото апаратче Nikon Coolpix L16,апарата докато ми беше в джоба е бил включен и сега обектива е на вън,въпреки,че апарата е изключен и е без батерии ..Как да го "прибера" ? Когато включа апарата ми пише "Ошипка Обектьива" (на руски ми е менюто)
Esoteric написа:royalracing написа:Имам любителско фото апаратче Nikon Coolpix L16,апарата докато ми беше в джоба е бил включен и сега обектива е на вън,въпреки,че апарата е изключен и е без батерии ..Как да го "прибера" ? Когато включа апарата ми пише "Ошипка Обектьива" (на руски ми е менюто)
може да звучи хамалски, но пробвай, да псуенш фотоапарата и до прибереш обектива със сила. след това го изключи иго включи отново. правил съм го с 1-2 фотоапарата. едният беше канон, другия не помня точно и подейства.
но все пак внимавай!
royalracing написа:Направих го и обектива се прибра но пак дава грешката![]()
![]()
spirov92 написа:Доколкото знам всички версии на Epicon са с въздушна пружина...тоест да.
DragonG написа:spirov92 написа:Доколкото знам всички версии на Epicon са с въздушна пружина...тоест да.
Добре, а как да разбера на колко PSI да го напомпам, така че да не потъва още като седна? Щото съм си 60 кила парче...Благодаря ви много предварително!
![]()
![]()
П.С. На шока пише, че е позволено max 200 PSI.
Като начало го напомпай на 100 psi някъде и виж как е, после помпай или спадай докато получиш желания sag.DragonG написа:Добре, а как да разбера на колко PSI да го напомпам, така че да не потъва още като седна? Щото съм си 60 кила парче...Благодаря ви много предварително!
![]()
![]()
П.С. На шока пише, че е позволено max 200 PSI.
Esoteric написа:royalracing написа:Направих го и обектива се прибра но пак дава грешката![]()
![]()
махни батерията и го остави за 20-30 минути. да се разредят всички кондензатори и евентуално да се изчисти грешката.
ако пак нестане, вероятно, ще трябва да го дадеш на ремонт.
друог незнам какво да те посъветвам.
Esoteric написа:имам един проблем...
Alex Madman написа:Възможно е пукането да идва от ниплите...
_SoRa_ написа:
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта