Здравейте, искам да попитам дали мога да направя колелото си с една плоча отпред както е сега и едно венче отзад. Моля за помощ за помощ вас, защото ми казаха, че понеже е с вертикални уши няма да може, а ще трябва сингълатор.
Mascot6 написа:може да се направи,но от време на време веригата ще ти пада.
Cyber-Shot написа:Айде па недей да даваш пример с най-евтиния обтегач за 2-3лв.Тва е пълна простотия, веригата на всяка цена ще ти се мята с този "обтегач за 2-3лв" Земи та дай 20лв и си земи сингалатор и после пак ще си поговорим.
манджа написа:Cyber-Shot написа:Айде па недей да даваш пример с най-евтиния обтегач за 2-3лв.Тва е пълна простотия, веригата на всяка цена ще ти се мята с този "обтегач за 2-3лв" Земи та дай 20лв и си земи сингалатор и после пак ще си поговорим.
карал съм триал 5 години и моля те не ми говори кое мята при положение ,че той е напълно фиксиран навсякъде и фактически не помръдва ?? От една сттрана люлеенето нагоре надолу го ограничава оптегнатата правилно верига ,а от друга настрани не се мести щото е вързан за рамката . Освен всичко от 2те страни на 2те колелца има пластини които играят ролята на водач .... аре ,че ми писна от некреативни лапета които само знаят да наливат парите на техните...
kupuva_prodava написа:Манджа, много ти благодаря. Шума от обтегача изчезна напълно, днес ще завържа една свинска опашка през него и рамката за всеки случай! Скъсих веригата с шест звена и дерейльорът обтегна много добре. Надявам се темата да послужи и на други хора.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: pcconsult и 19 госта