Inzagi написа:лЕгай да спиш
vvvaaal написа:ПИЙ САМО МОНСТАР ЕНЕРДЖИ!
![]()
xcrider написа:....
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
r1nftw написа::rofl:Просто е с дълбока корона и е "спуснат" максилано надолу вероятно с цел геометрия.
xcrider написа:r1nftw написа::rofl:Просто е с дълбока корона и е "спуснат" максилано надолу вероятно с цел геометрия.
е пък дълбока, плитка - ВСЕ ТАЯ
разлика от 13 см между двете - няма как да има
![]()
чакам и вашите мнения
shaady написа:xcrider написа:r1nftw написа::rofl:Просто е с дълбока корона и е "спуснат" максилано надолу вероятно с цел геометрия.
е пък дълбока, плитка - ВСЕ ТАЯ
разлика от 13 см между двете - няма как да има
![]()
чакам и вашите мнения
Няма значение за хода колко е вдигната вилката, тя си влиза колкото трябва и в този случай 203мм, а щом според твоите изчисления е вдигната на 33см, значи остават около 13см от семерингите до короната при ботъм аут.
r1nftw написа:http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=96839 ааа не е истина....
xcrider написа:да де то това е ясно, че не влиза повече от 203 , но имам предвид, че това "вдигане" не е просто в следствие от дълбоката корона , ами някой си играл да пипа карантиите
SeSSion написа:xcrider написа:да де то това е ясно, че не влиза повече от 203 , но имам предвид, че това "вдигане" не е просто в следствие от дълбоката корона , ами някой си играл да пипа карантиите
За да се вдигне една двукоронна вилка, не трябва да се "пипат карантиите", можеш просто да отвиеш болтовете на короните.
r1nftw написа:http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=96839 ааа не е истина....
xcrider написа:ще се хилите сега отново, знам
royalracing написа:Ти нали уж металист беше
lusi5001 написа:royalracing написа:Ти нали уж металист беше
БЕШЕ !
Antares написа:Аз пък мисля....
...ако успееш да ги убедиш, че не е някое временно увлечение....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта