ТУРБО ФОЛК

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

ТУРБО ФОЛК

Мнениеот zero knowledge » Вто Юли 26, 2005 1:36 pm

d;dk le'e

бппк

Преместена от МОД
19.6.16.6
Аватар
zero knowledge

Рейтинг: 2000

Мнениеот did » Вто Юли 26, 2005 1:47 pm

мдаа.

така става, като хора, свикнали да пишат на БДС-кирилица изведнъж забравят да си я включат и нащракат каквото имат да казват на латиница...

и аз често се бъркам така.

zk, ползвай preview бе!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот TheUndertaker » Вто Юли 26, 2005 2:05 pm

Мдам поредната БОЗА тоя път мисля , че беше последния пирон в коФчега на мъртвеца ....
Незнам що е така в наща държава сигурно е нормално може и да е ненормално.
Но на мен ми ПИСНА квото мога да направя правя на който не му пука да не му пука на мен ми пука !
Аватар
TheUndertaker

Мнениеот тучо чучо » Вто Юли 26, 2005 2:21 pm

[quote="did"]

мдаа.

така става, като хора, свикнали да пишат на БДС-кирилица изведнъж забравят да си я включат и нащракат каквото имат да казват на латиница...

zk, ползвай preview бе!
[/quote]

Що бе?
Дори преди да пробвам с preview на кирилица съзрах онези четири маааааааалки мънички буквички вдясно: [color=red]б[/color]ългарска [color=red]п[/color]едерация [color=red]п[/color]ланинско[color=red] к[/color]олоездене!
И като знам къде се бяха запътили нашите юнаци за през уикенда не ми трябваше много да се сетя какво има предвид Калин.
[size=167]Аман вече![/size]
Аватар
тучо чучо

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Юли 26, 2005 2:29 pm

[quote="тучо чучо"]

[quote="did"]

мдаа.

zk, ползвай preview бе!
[/quote]

Що бе?
Дори преди да пробвам с preview на кирилица съзрах онези четири маааааааалки мънички буквички вдясно: [color=red]б[/color]ългарска [color=red]п[/color]едерация [color=red]п[/color]ланинско[color=red] к[/color]олоездене!
И като знам къде се бяха запътили нашите юнаци за през уикенда не ми трябваше много да се сетя какво има предвид Калин.
[size=167]Аман вече![/size]
[/quote]

@Всички.Май това е сигнал за едни по-належащи проблеми свъзани с българското планинско колоездене,не смятате ли?Поне са по-"реални" от тези който се въртят във форума през последния месец,два даже.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот M1010X » Вто Юли 26, 2005 2:36 pm

@MP - в какъв смисъл? какво става?

d;dk le'e = аман вече (не разбрах посланието на тучо-чучо) - това е за другите неразбрали :)
Above and beyond
Аватар
M1010X

Рейтинг: 1980

Мнениеот bikerider » Вто Юли 26, 2005 2:41 pm

[quote="M1010X"]

d;dk le'e = аман вече (не разбрах посланието на тучо-чучо) - това е за другите неразбрали :)
[/quote]

Някой ще ме светне ли какво са спретнали Юнаците от Първа Частна Педерация? Някое финансиране ли пак е умряло?
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Вто Юли 26, 2005 3:01 pm

[quote="M1010X"]

[/quote]

оле Божеее, Цезаров шифър :emlaugh:
Аватар
bikerider

Мнениеот sss » Вто Юли 26, 2005 3:27 pm

Хъм...Интересна тема се заформя.
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот SPA » Вто Юли 26, 2005 3:50 pm

[quote="zero knowledge"]

d;dk le'e

[size=67]бппк[/size]
[/quote]

Ами всичко по реда си бре...
Първо Бат...
после и другите ...
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 26, 2005 4:12 pm

Не че ме интересува Ф/Педерацията и/или нейната дейност, но не ви ли се струва, че попрекалихте със съспенса? Айде някой да изплюе камъчето...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот did » Вто Юли 26, 2005 4:51 pm

[quote="TOYAGA"]

Не че ме интересува Ф/Педерацията и/или нейната дейност, но не ви ли се струва, че попрекалихте със съспенса? Айде някой да изплюе камъчето...
[/quote]

Аз също бих искал някой да изплюе камъчето, защото досега само няколко слуха минаха покрай ушите ми.

Нека някой, който е поне мялко наясно с това какво се е случило на европейското в Словения и защо ZK, макар че е отишъл, не е карал там, да каже.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bikerider » Вто Юли 26, 2005 5:00 pm

според вас какво може да се е случило за да не участва редовно записан състезател?

нямам информация, но мога да си представя...
един биг бос звъни на друг биг бос... и така.

тая федерация не знам колко лапа от държавните субсидии дето идват от тотализатора, но е явно че е МАФИЯ. по друг начин не мога да си обясня поредната календарна година. спретнаха 2-3 състезания колкото да се каже, че е имало такива. а парите от тотализатора са големи.

дано да греша, но... май не греша.
Аватар
bikerider

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Юли 26, 2005 5:08 pm

[quote="bikerider"]

според вас какво може да се е случило за да не участва редовно записан състезател?

нямам информация, но мога да си представя...
един биг бос звъни на друг биг бос... и така.

тая федерация не знам колко лапа от държавните субсидии дето идват от тотализатора, но е явно че е МАФИЯ. по друг начин не мога да си обясня поредната календарна година. спретнаха 2-3 състезания колкото да се каже, че е имало такива. а парите от тотализатора са големи.

[/quote]

Май май не грешиш.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот ThEUfO » Вто Юли 26, 2005 5:08 pm

[quote="bikerider"]
спретнаха 2-3 състезания колкото да се каже, че е имало такива. а парите от тотализатора са големи.

[/quote]

Кога е имало 3 състезания за 1 година ? ;) Така е, който пуска Тото пИчели, който не пуска не пичели :dunno:
Древна мъдрост: "s****** ** **** po default"
ThEUfO

Рейтинг: 1700

Мнениеот did » Вто Юли 26, 2005 5:10 pm

[quote="ThEUfO"]

Кога е имало 3 състезания за 1 година ? ;) Така е, който пуска Тото пИчели, който не пуска не пичели :dunno:
[/quote]

Кой Тото?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот ThEUfO » Вто Юли 26, 2005 5:25 pm

6/49 3-то теглене
ThEUfO

Мнениеот TheUndertaker » Вто Юли 26, 2005 5:34 pm

Накратко на господин ЗКъ му било забранено участието на европейското в Италия по-средата на пътя от господин Биг Бос на федерация. И са участвали само двамата митковци.
Доколкото разбирам основанието за тази забрана е било неподготвеността на гореспоменатия ЗКъ за състезания от такъв ранг /в прав текст мноо малко караш , кви са тия Тепета, кво тва ЗДРАВЕЦ /.
Айде стига , че ми се додрайфа яко отново!

[url]http://www.valdisolecup.it/eng/class_pdf.asp[/url]
Аватар
TheUndertaker

Мнениеот ThEUfO » Вто Юли 26, 2005 5:41 pm

А този другия митко е толкова подготвен че никой не го е чувал/виждал, колко е бил подготвен се вижда - последно място...
ThEUfO

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Юли 26, 2005 5:49 pm

[quote="ThEUfO"]

А този другия митко е толкова подготвен че никой не го е чувал/виждал, колко е бил подготвен се вижда - последно място...
[/quote]

Йеп.Ако найстина непотготвеноста беше причина да не се позволи на индивидуален човек да участва в състезание,то тогава ZК трябваше да е последня човек който не трябваше да бъде допуснат.Защото ГТ рейсърите колко и много да "треират",пак е по-малко от ZK.
Каквото и да се опитват да измислят за оправдание,истината е,че Мафията управлява както си иска.Правят си какво им скимне.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот naka76 » Вто Юли 26, 2005 5:51 pm

Oт тук на татък БОЙКОТ на "всичките" им състезания!
Аватар
naka76

Мнениеот did » Вто Юли 26, 2005 5:53 pm

[quote="TheUndertaker"]

Доколкото разбирам основанието за тази забрана е било неподготвеността на гореспоменатия ЗКъ за състезания от такъв ранг /в прав текст мноо малко караш , кви са тия Тепета, кво тва ЗДРАВЕЦ /.
[/quote]

Е как да е подготвен, като не се е возил на лифт от сума ти време, а върти като прост кроскитарист разни маратонски карания в почивките между спусканията. Даже и има наглостта да се класира на призови места в дисциплини, различни от DH! Ама моля ви, само си представете: наглото копеле си е сглобило XC колело! При това с рамка на SPRINT!!! И тва ми било спускач! Вън такива от Федерацията...
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот mih » Вто Юли 26, 2005 5:54 pm

[quote="Metal_Psycho"]

[quote="ThEUfO"]

[/quote]

Йеп.Ако найстина непотготвеноста беше причина да не се позволи на индивидуален човек да участва в състезание,то тогава ZК трябваше да е последня човек който не трябваше да бъде допуснат.Защото ГТ рейсърите колко и много да "треират",пак е по-малко от ZK.
Каквото и да се опитват да измисля за оправдание,истината е,че Мафията управлява както си иска.Правят си какво им скинме.
[/quote]

ми при мафиокрацията това е напълно нормално
;)
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот PtD » Вто Юли 26, 2005 7:00 pm

Наистина ТУРБО ФОЛК. :hypnoti::hypnoti::hypnoti:

А, простете за наивния въпрос, ама как могат да ти *забранят* да караш? Не е ли на принципа "записвам се и участвам"?
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот mih » Вто Юли 26, 2005 7:04 pm

[quote="did"]

[quote="TheUndertaker"]

[/quote]

Е как да е подготвен, като не се е возил на лифт от сума ти време, а върти като прост кроскитарист разни маратонски карания в почивките между спусканията. Даже и има наглостта да се класира на призови места в дисциплини, различни от DH! Ама моля ви, само си представете: наглото копеле си е сглобило XC колело! При това с [b]рамка на SPRINT[/b]!!! И тва ми било спускач! Вън такива от Федерацията...
[/quote]

пък аз дори подочух, че въпросният наглец сам си бил спечелил рамката, при това на състезание, което не стига, че не било ДиЕйч, ами при това и нЕкво регионално... е бива ли такова нещо бе!?!
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот sss » Вто Юли 26, 2005 7:06 pm

ААААААААААААААААААААА не!!!!!:(!:Тфа вече мноо ме подразни:qright::scared::taped::taped::taped:
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот Persenk » Вто Юли 26, 2005 7:16 pm

Жалко,много жалко :eek3:
everything is fine
Аватар
Persenk

Рейтинг: 1765

Мнениеот KRAZzy » Вто Юли 26, 2005 10:11 pm

Alles super!
Но до кога?

Btw, защо ли не се учудих изобщо от новината :(

[b][color=red]АМАН ВЕЧЕ[/color][/b]
Аватар
KRAZzy

Рейтинг: 1304

Мнениеот mrPesh » Вто Юли 26, 2005 10:24 pm

[quote="bikerider"]

. спретнаха 2-3 състезания колкото да се каже, че е имало такива. а парите от тотализатора са големи.

[/quote]

Май грешиш...за състезанията.То беше само едно(май) и то XC,ама ужким(Южен парк).А иначе за другото и аз смятам,че май НЕ грешиш,за съжаление.

Случилото се е абсолютен абсурд и въпреки недоброто ми мнение за федерацията, никога не съм си представял,че бат Б. може да извърши такава идиотщина.Това ще да е началото на края.
АМАН и голямо съжаление за подигравката с един голям карач(най-универсалният в БГ)

Бойкот и това си е.

:bowdown: за магазини PROBIKE и това ,че организират верига състезания с голям успех и без оправдания колко пари трябват и как ги нямало видите ли.Това е пътя за да се върви напред.

P.S.:Все се надявах,че има нещо добро в тая организация бфпк и то ще надделее ама не би:(
Аватар
mrPesh

Рейтинг: 1336

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 26, 2005 11:22 pm

Това е грозно! Просто [b]ГРОЗНО[/b]!
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Следваща

Назад към Архив