от Like » Нед Сеп 18, 2011 8:52 pm
Благодаря ви за отговорите. За сега се разминах да ходя там понеже се хванах сам да си регулирам скоростите и доло горе успях с малки забележки. Имам два въпроса и ще питам в тази тема, за да не създавам нова. На едното колело му се скъса жилото при самото катинарче или как да го нарека не знам. Спирачките са от старите, не са В-образни и на мен ми трябва късото парче жило, което свързва двете машинки с гумичките. То преставлява жило, на което единия му край има топче, та въпроса ми е само във Веломагазин ли мога да намеря такова или не и къде?
Другия ми въпрос е свързван с едно досадно друсане. Когато се спускам по баир надоло и усещам едно доста неприятно биене на кормилото под ръцете ми. Направо е непоносимо, целия се друсам. На интервали е през секунда туп-туп, туп-туп. Свалих кормилото, че беше вдигнато. Гумата прегледах, каплата също. Движи се добре, има добра инерция, но при по-висока скорост направо ще ми откачи ръцете. Вилката може ли да се е разбила? Съвсем обикновенна е, както и самото колело впрочем. Нямам подходящ ключ, за да я натегна и да видя как ще бъде. Ако може малко помощ.
п.п Благодаря пак предварително.