И все пак частите, които тои е посочил той са от среден клас. Ето ти други компоненти.Инвестицията в подобен велосипед е непрепоръчителна. Рамката е несъвместима с повечето актуални компоненти. Подмяната на части би излезнала колкото нов велосипед. Това което би могъл да смениш по велосипеда за да заработи по-добре и да бъде използвам за разходки в планината са:
Спирачки: Shimano BR-M422 - 34лв/комплекта
Лостчета: Shimano BL-M421 - 20лв/комплекта
Педали: VP 565 - 20лв/комплекта
Външни гуми:
-Schwalbe Jimmy - 48лв/комплекта
-CST Caballero - 30лв/комплекта
За да го пригодиш за планинско каране всичко трябва да бъде сменено по велосипеда. Започвайки от рамката. Ако все пак не искаш да го сменяш - аз бих сменил спирачки, гуми и педали. Така с най-малка инвестиция ще усетиш разликата. Като гледам 100лв инвестиция поне и нищо няма да постигнеш....
planinski написа:Ами тъй като много бях запален ще трябва да почакам доато събера мангизи , че съм се расхарчил като луд![]()
![]()
![]()
Добре а да ви попитам още докато я има темичката моето колело е cross phantom както казах ето и една снимка на този модел да сте наясно http://www.detdim.com/wp-content/upload ... kolelo.jpg почти същото като това само ,че сиво абе , защо ли ви обяснявам вие знаете . Т да се върнем на темата какво бих могъл да направя по него освен да го измия излъскам стегна стойка , педели , да смажа веригата , да смажа предния амортисиор и каквото се сетя.Че искам да стане така , че да мога да го карам по дълго и да няма дефекти скърцане и др.![]()
А да и амортисиора задния е по различен от на къртинката също така го зех за 330лв.Ако ви трябва нещо да знаете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта