Reactor написа:Vikingonbike написа:Почвата там е такава, че дори и да завали днес, това няма да ни попречи на карането
Дори ще подобри сцеплението.Няма да е прахообразна пътечната настилката
Супер ден ни предстои
 .
 . ,само да не вали....
 ,само да не вали.... 
 DЪrty Muddy
DЪrty Muddy
 Че миналата година при едно от каранията до Локорско закъснях и изпуснах групата но доста бързо я догоних де. Тези кучета по Чепинско шосе мале как гонят не е истина  направо летях
 Че миналата година при едно от каранията до Локорско закъснях и изпуснах групата но доста бързо я догоних де. Тези кучета по Чепинско шосе мале как гонят не е истина  направо летях  и като ги настигнах ми казаха че аз пак съм бил най-облагодетелстван защото те ги били изморили кучетата
 и като ги настигнах ми казаха че аз пак съм бил най-облагодетелстван защото те ги били изморили кучетата  .
.Alleyezonme написа:а там на мястото на срещата в бгмапс гледам че има някакъв хипермаркет- какъв е точно и нещо по забележимо има ли в района че не се оправям много в този квартал. До Герна ще се оправя без проблем надявам се намеря и самото място на срещата на времеЧе миналата година при едно от каранията до Локорско закъснях и изпуснах групата но доста бързо я догоних де. Тези кучета по Чепинско шосе мале как гонят не е истина направо летях
и като ги настигнах ми казаха че аз пак съм бил най-облагодетелстван защото те ги били изморили кучетата
.
P.S. Все пак ако някой от придвижващите се на ход до Локорско остави един телефон на лично за подобни случай ще съм му много благодарен.

DЪrty Muddy
DЪrty Muddy

ако има нещо ми пишете ,ще следя днес форума
  ако има нещо ми пишете ,ще следя днес форума  
Asen6o написа:nofear921 написа:Ще има ли група тръгваща от София?
Към 8 ще се съберем тук.
Тръгваме в 8:10.

Abbadonbike написа:Здравейте,аз имам огромно желание да карам,но си поръчах каска,която ще дойде чак утре нз по кое време...Въпроса ми е дали някой има назаем една за утре за да мога да обменя опит за МТБако има нещо ми пишете ,ще следя днес форума

Abbadonbike написа:изписа ми че няма такъв user нз дали си го поличил но каска М сиг ми става идеално (извинявай за спама)

Статичните моменти ще кача като ги обработя, а това може да отнеме доста време, щото ме мързи
 Статичните моменти ще кача като ги обработя, а това може да отнеме доста време, щото ме мързи 

Имаше проблем с клипчето.. Довечера пак ще има линк към негоhitar_potter написа:ето и някои моменти

dimcho написа:Побеснял съм!

ng14 написа:...Някой има ли информация за момчето, което падна? Дали всичко е ок?

bmfof написа: Пораженията са счупена ключица на лявото рамо

/вече кара колелото си,макар и с повечко страх,който се надявам да и мине с времето.
/вече кара колелото си,макар и с повечко страх,който се надявам да и мине с времето. 

dobber написа:Надявам се събитието да стане традиционно и редовно, защото и аз много искам да се включа в него!

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта