КУПА СЛИВЕН 2011 DH

Форум за обявяване, организиране и обсъждане на състезателни прояви. За да е състезателна една проява, тя трябва да включва съревнованието като предварително и официално обявен елемент.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 700 / 10
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: КУПА СЛИВЕН 2011 DH

Мнениеот Admin » Сря Сеп 21, 2011 5:12 pm

Изтриването на темата е лесно решение, но за момента би било прибързано според мен. Все пак не сме чули никакъв отговор от страна на организаторите на състезанието и на работата по трасето (Holz не ми е известно да е такъв). Нито те, нито собствениците са представили някакви реални доказателства.
Опитах се да открия План за управление на ПП "Сините камъни", но засега без успех. В сайта на дирекцията на парка го няма публикуван. А това е основният нормативен акт, от който може да се добие представа дали карането на велосипед там е изначално забранено и къде точно. Защото за момента аз не знам какви са границите на парка и дали трасето попада в тях. Освен това в някои от природните и националните паркове карането на велосипед не е забранено, а дори и изграждането на трасета мисля, че е възможно, стига да се спазят необходимите изисквания.
Нека не забравяме, че дори в съда обвиняемият е невинен до доказване на противното, а тук дори не сме съд - иначе казано, струва ми се коректно да дам шанс на организаторите да се защитят и най-добре е да го направят с документи, защото приказките не вършат работа.
Както писах и по-горе, ако не го направят в някакъв разумен срок и то публично, МТБ-БГ като медиа няма да подкрепи това събитие и да, темата дори може да бъде изтрита. Но първосигналните реакции едва ли ще са полезни за когото и да било.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот 307wrc » Сря Сеп 21, 2011 5:57 pm

R.monster написа:Ето и обещаните снимки...
https://picasaweb.google.com/1151383387 ... andila2011
.... :crap:

Holz написа:..нито ЕДНО отрязано дърво няма,който иска да се убеди може още утре да го направи. Хора от горското също идваха да гледат за сеч и не установиха никакви проблеми. Има рязани храсти само...
:crazy:

ОООпс! Снимка №14 от там ли е?

Изображение
Аватар
307wrc

Рейтинг: 1295

Мнениеот did » Сря Сеп 21, 2011 6:00 pm

За изораната почва, по която до 2-3 години ще потекат реки и нищо зелено няма да остане, по-добре да не коментираме!

Пичове, казах ви го още с първия си пост - не се прави така!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот doba78 » Сря Сеп 21, 2011 6:24 pm

За съжаление се оказах замесен в лична война на бившата депутатка от БСП г-жа Д.Хитова и нейната дъщеря Е.Хитова срещу кмета на гр.Сливен г-н Лечков.Коментари и лично мнение няма да изкажа засега,поради факта,че има назначени проверки от съответните служби и дирекции.Запазвам си правото обаче да отговоря на всичко ,което се изписа до момента от 'доброжелатели" и "съветници".
По отношение на СЪСТЕЗАНИЕТО - отменя се поради невъзможността трасето да бъде довършено навреме.Извинявам се искрено на всички,които възнамеряваха да вземат участие и ги увреявам ,че нещата няма да остана дотук.
Моля админа да затвори темата!
doba78

Рейтинг: 1167

Мнениеот did » Сря Сеп 21, 2011 6:50 pm

Вместо да мрънкаш, покажи документи, които са издадени ПРЕДИ да започнете да копаете и да режете, които доказват законността на делата ви.
Темата няма да бъде затворена или изтрита, за да не се повтори другаде това, което вие правите.

И не се опитвай да политизираш. Или си спазил закона и го доказваш, или не си и духаш супата. Това не е политика, а възпитание.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Pupinator » Сря Сеп 21, 2011 7:23 pm

did написа:Вместо да мрънкаш, покажи документи, които са издадени ПРЕДИ да започнете да копаете и да режете, които доказват законността на делата ви.
Темата няма да бъде затворена или изтрита, за да не се повтори другаде това, което вие правите.

И не се опитвай да политизираш. Или си спазил закона и го доказваш, или не си и духаш супата. Това не е политика, а възпитание.

Жалко че не мога да ти сложа "+" - че. :bowdown:

@Добри: Ако си си направил всичко както трябва (документално) - никой няма да може да те въвлече в каквото и да било. В момента в който почне да се "шмекерува" - нещата се прецакват. Имай предвид, че това може да се отрази ни всички бъдещи прояви от подобен тип - в цяла България!

Радвам се че това състезание се отмени, не защото не обичам да карам, а защото то бе един добър урок за всички как НЕ трябва да се правят трасета и състезания.

Pupinator OUT :combust:

ПП:
Не ме разбирайте погрешно - нямам нищо лично към никой. :beer:
http://www.championsfactory.bg

With all the money in the world you can't buy my respect :nono: :nono: :nono: :nono: !!!
Аватар
Pupinator

Рейтинг: 1818

Мнениеот bikerider » Сря Сеп 21, 2011 8:59 pm

doba78 написа:За съжаление се оказах замесен в лична война на бившата депутатка от БСП г-жа Д.Хитова и нейната дъщеря Е.Хитова срещу кмета на гр.Сливен г-н Лечков.

Същия, който беше осъден за злоупотреби, нали? Недей да политизираш нещата, не е в твоя/ваша полза. Приятно каране из разбитите улици.

Edit: @Admin: :agree:, но все пак са изсечени дървета. Ти решаваш кога, дали и как да реагираш, но според мен лайната вече се удариха във вентилатора.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Admin » Сря Сеп 21, 2011 11:34 pm

Марто, да, сега вече има снимки... но пък и състезанието така или иначе е отменено. Едни казват темата да се изтрие, явно като наказание или знам ли какво. Ако състезанието не беше отменено, при създалата се ситуация това би било и моето решение след представените снимки.
Други пък казват темата да остане, за да се знае. Честно казано, това ми се струва по-разумният вариант - след като се е вдигнал шум и са направени определени твърдения и от двете страни, по-добре е те да стоят черно на бяло. Още повече, че щом са назначени проверки, тепърва ще има развитие по случая.
Тъй като състезанието за момента е отменено, настоящата тема я заключвам, но другата остава активна и там ще можем да следим и коментираме, когато има нещо ново.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Предишна

Назад към Състезания