Не, защото не го ползвам аз.Inzagi написа:Не ти ли се струва малко неуместно да използваш този акаунт в такъв случай?
Аре вземи се успокой малко, м?
Не, защото не го ползвам аз.Inzagi написа:Не ти ли се струва малко неуместно да използваш този акаунт в такъв случай?
ZOOM GORDO 650 (с 40 см луфт)
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
Antares написа:Специално го издирих изпълнението. Поклон, бахти, така добре го изпълни! Не гледам телевизия, не гледам риалити шитове, но за този младеж ще пратя SMS!
prokalnatiq написа:Antares написа:Специално го издирих изпълнението. Поклон, бахти, така добре го изпълни! Не гледам телевизия, не гледам риалити шитове, но за този младеж ще пратя SMS!
Може ли линк? Или какво да напиша за да го намеря? За съжаляние повечето клипове във vbox7 са с много олигофренски заглавия...
vvvaaal написа:Все още си търся читав фрезист, след като един ми отказа вече.
Antares написа:.... но за този младеж ще пратя SMS!
vvvaaal написа:Toчно при него ходих.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
_SoRa_ написа:Въпрос към старо загорци- Къде се намира улица "Гео Милев"?
Потребители, разглеждащи този форум: emo_gp и 3 госта