veskoz написа:TheAnimal написа:Това ми напомни, че искам костюмче на тиролка. Ама няма тук
За "ДивиСливи" - винаги!
https://lh4.googleusercontent.com/-coFb ... ostume.jpg
Ozzie написа:veskoz написа:TheAnimal написа:Това ми напомни, че искам костюмче на тиролка. Ама няма тук
За "ДивиСливи" - винаги!
https://lh4.googleusercontent.com/-coFb ... ostume.jpg
Това си е директно за темата за индианците.
lusi5001 написа:Моля ви някой да каже ако знае колко ще струва да си направа нова лична карта след като ми откраднаха старата ?![]()
![]()
И още нещо ако сте добри хора и видите портомоне някъде и вътре има лична и ученическа карта с имена : Людмил Людмилов Нитов моля ви се да ме оведомите и да ги вземете ако може
Има награда ако някой го намери !
Едит: А на всичкото отгоре усъзнавам в момента че съм си забравил и суитшъра в училище ...
hitar_potter написа:lusi5001 написа:Моля ви някой да каже ако знае колко ще струва да си направа нова лична карта след като ми откраднаха старата ?![]()
![]()
И още нещо ако сте добри хора и видите портомоне някъде и вътре има лична и ученическа карта с имена : Людмил Людмилов Нитов моля ви се да ме оведомите и да ги вземете ако може
Има награда ако някой го намери !
Едит: А на всичкото отгоре усъзнавам в момента че съм си забравил и суитшъра в училище ...
Ако не ти се заядат, ще ти коства толкова, колкото струва нова лична карта. Ще трябва да опишеш как са ти откраднали старата и да подадеш заявление за нова. Бягай към общината, че искат в срок от 3 дни да свършиш тая работа
exiteyes написа:Ако си под 18 родители задължително трябва да има да.
lusi5001 написа:exiteyes написа:Ако си под 18 родители задължително трябва да има да.
Да, на 14 съм . Сега да ви питам още нещо ... Разбрах че ако картата е открадната няма да плащам никаква такса,но ако картата е изгубена както е в моя случай трябва да се плаща таксата , но четох по форуми,че таксата ще е около 100 лева което ми се вижда чудовищна цифра за такива неща ... Та по скоро въпроса ми е дали си заслужава да излъжа че са ми го откраднали ... имам някакви връзки в полицията но незнам дали ще свършат работа смисъл да не стане по зле ако излъжа ... ?
Esoteric написа:...и в двата случая се заплаща глоба...
veskoz написа:Esoteric написа:...и в двата случая се заплаща глоба...
И в двата случая говориш глупости.![]()
Освен това, личните документи не съдържат лични данни, пък и да съдържаха проблема си е твой, не техен, за да те глобяват.![]()
Една карта я разпрах щот стана на парцал и таксата за нова беше нещо от сорта на 11 лв. Казах, че са ми гепили портфейла.
veskoz написа:Esoteric написа:таксата за нова беше нещо от сорта на 11 лв.
lusi5001 написа:veskoz написа:Esoteric написа:...и в двата случая се заплаща глоба...
И в двата случая говориш глупости.![]()
Освен това, личните документи не съдържат лични данни, пък и да съдържаха проблема си е твой, не техен, за да те глобяват.![]()
Една карта я разпрах щот стана на парцал и таксата за нова беше нещо от сорта на 11 лв. Казах, че са ми гепили портфейла.
Благодаря на всички ви за изчерпателните отговори , ясно че парите няма да са чак толкова много за разлика от разправията с всички тамБлагодаря отново за отговорите ... но нещастията не спират , пукнах си дисплея на телефона ...
![]()
![]()
![]()
Чл. 81. (1) Наказва се с глоба от 20 до 150 лв. български гражданин, който:
1. (отм. - ДВ, бр. 108 от 2000 г., в сила от 29.12.2000 г.)
2. не обяви пред компетентните български органи придобиването на документи за самоличност, издадени от друга държава, в определения за това срок;
3. загуби, повреди или унищожи български документ за самоличност;
4. попречи на упълномощените органи да извършат проверка за установяване на самоличността му;
5. (доп. - ДВ, бр. 29 от 2003 г.) не представи документа за самоличност на органа, който го е издал, в 3-месечен срок след изтичане на неговата валидност или след отпадане на основанието за издаването му;
6. обяви неверни данни при подаване на заявление за издаване на документи за самоличност, ако не подлежи на по-тежко наказание по друг закон;
7. използва нередовни български документи за самоличност;
8. (доп. - ДВ, бр. 105 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г.) не подмени документите си за самоличност в срок от 30 дни при промяна в имената, персоналните данни, постоянния адрес или трайни и съществени изменения на образа;
9. не направи необходимото като законен представител за снабдяване с документ за самоличност на лицето, което представлява.
lusi5001 написа:портомонето
martingyoshev написа:оптигач Alivio
r1nftw написа:lusi5001 написа:портомонето
Ще се научиш ли да пишеш тази дума правилно?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Rix написа:Ето и извадка от закона:Чл. 81. (1) Наказва се с глоба от 20 до 150 лв. български гражданин, който:
2. не обяви пред компетентните български органи придобиването на документи за самоличност, издадени от друга държава, в определения за това срок;
Esoteric написа:Rix написа:Ето и извадка от закона:Чл. 81. (1) Наказва се с глоба от 20 до 150 лв. български гражданин, който:
@veskoz
значи все пак съм прав!
Никой никому не държи обяснение за минусите, но аз ще дам такова. Минуса ти го лепнах аз, защото видях, че с него ще ти попреча занапред да пишеш във сериозните теми. Защото съдържанието ти обикновено е оплакване от това, как нямаш пари, как всичко е несправедливо и как цялата вселена се е обърнала срещу теб. Това вече ни е ясно на всички, не е нужно да го повтаряш повече.zax983 написа:Но заради някакви гейтаци пак не мога да пиша в тази тема...
Esoteric написа:@veskoz
значи все пак съм прав!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта