vvvaaal написа:К'ви простотии бе мен? Новия БАС е собственост на OneDistribution пише го на фактурите им като си купиш нещо от там. И този BAS се намира някъде окололо НДК.
vvvaaal написа:К'ви простотии бе мен? Новия БАС е собственост на OneDistribution пише го на фактурите им като си купиш нещо от там. И този BAS се намира някъде окололо НДК.

vvvaaal написа:И само да се поправя исках да кажа представител, а не собственик.
did написа:Аз бих могъл да стана представител на каквото и да е, например BMW, ама собственик - едва ли
Айде стига сме спамили хубавата тема.
И относно четенето ми то е на доста по-високо ниво от колкото си мислиш. 
vvvaaal написа:Сигурен съм, че след време ще си останете само вие, модераторчетата и високите рейтингчета и никой няма да ви обръща внимание.
vvvaaal написа:Хихи, мноо си лош. Човек направил една грешка и веднага да му се нахвърлите.Айде стига сме спамили хубавата тема.
А и относно колелото ми няма как да го карам щот' никой в тоя форум не можа да ми обърне и 1 минута внимание. И после сме си помагали.
И относно четенето ми то е на доста по-високо ниво от колкото си мислиш.
Прави са другите, че няма смисъл да се пише тук. Само хейтвате и слагате минуси. Сигурен съм, че след време ще си останете само вие, модераторчетата и високите рейтингчета и никой няма да ви обръща внимание.
did написа:Мики, много по-прост и предсказуем си от vvvaaal. Той поне има шанс. Ти си прост политикан, който постоянно пише тривиални неща, които всички знаем и отдавна сме надживяли като ниво на пропаганда.
pepo930 написа:Какъв Loctite да сложа на разбит курбел (квадрат)?

Wankata написа:Колко е хода на задницата на фрийрайда?
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Wankata написа:Колко е хода на задницата на фрийрайда?

vvvaaal написа:Хода на Рам Фрийрайд е 180мм с 222мм шок.
Ozzie написа:vvvaaal написа:Хода на Рам Фрийрайд е 180мм с 222мм шок.
Ами ако тези 222 мм. са с различен ход на буталото?

Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта