codename47 написа:хубаво трасе ама на финала когато питах Драго Кузов ще има ли фанелки и той се изсмя, а на въпроста дали ще има въобще нещо за спомен смутолеви нещо...... и за какво дадох тея 15лв такса???? No more...
outfaced написа:...
Това което хитч не ми хареса е, че на стълбичката победителите бяха принудително обличани с джърсита на спонсори на проявата. Не знам самите състезатели как не протестираха, но това е против всякакви неписани правила. Хората си имат отбори имат си техни джърсита с дай боже техни спонсори по тях, които дават пари именно за да се виждат на такива места. А и да не са спонсорите, популяризирането на клуба/отбора не е малко. Да ги навлечеш с чуждо джърси е меко казано нахално.
fangio написа:Аз имам публичен въпрос към Емски... качил ли е някъде материала от камерата и ако е да, къде може да се види?
Поне аз бих го изгледал с интерес!!!
fangio написа:Мерси, мерси, ще го чакам с интерес... а предполагам и други!
Като изключим лошият ти късмет, уникално каране си направил - заслужава си да се види!
eMcKu написа:fangio написа:Мерси, мерси, ще го чакам с интерес... а предполагам и други!
Като изключим лошият ти късмет, уникално каране си направил - заслужава си да се види!
ааа чакай, не съм снимал изкачването, само последните 200 метра ... пазех си за спускането
k0cTaHeB написа:Да си оправят глупостите от probike. Първо си стартирах, второ си финиширах.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта