Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
xcrider написа:защо на хц състезателите не им махат капачката на лапата и болта(нали гонят всеки грам) след като се обере луфта и евентуално избиват пеперудката, както е сложена вилката(ако е възможно де)
всъщност може и да го правят, но да не съм видял.
xcrider написа:защо на хц състезателите не им махат капачката на лапата и болта(нали гонят всеки грам) след като се обере луфта и евентуално избиват пеперудката, както е сложена вилката(ако е възможно де)
dandumtb написа:Искам да питам от къде да си взема лепенки на Монстър с някаде големина че да мога да си лепна 2 на вилката ???
prokalnatiq написа:xcrider написа:защо на хц състезателите не им махат капачката на лапата и болта(нали гонят всеки грам) след като се обере луфта и евентуално избиват пеперудката, както е сложена вилката(ако е възможно де)
Голяма слупост каза! По тоя логика да вземат да махат и някоя друга спица, без грипове да карат!
xcrider написа:prokalnatiq написа:xcrider написа:защо на хц състезателите не им махат капачката на лапата и болта(нали гонят всеки грам) след като се обере луфта и евентуално избиват пеперудката, както е сложена вилката(ако е възможно де)
Голяма слупост каза! По тоя логика да вземат да махат и някоя друга спица, без грипове да карат!
ти не разбираш ли , че предназначението на капачката е да обере луфта. Това, което държи стержена е притегнатата лапа.Пробвай да свалиш капачката на твоя байк, и виж, че нито луфт се появява нито има каквато и да е промяна.
xcrider написа:Уточни какво е смешното, ако обичаш.
Alex Madman написа:xcrider написа:Уточни какво е смешното, ако обичаш.
Пробвал ли си да караш без въпросната тапа?
r1nftw написа:Карам Duro DJ D 2009 модел със 130мм ход и рибаунд.1 приятел кара същото.Добре, но при него някак си маслото не се чува как "шляка".А при мен се чува и някак си по-тегаво влиза вилката.Има разлика при настройката на рибаунда.Смисъл, работи.Добре, но като махна болта(не този, с който се настройва, а този, който си се развива от шиша) ии влиза 1:1 с вилката на моя приятел.Щом го завия-пак почва тегаво да влиза.Също когато горната дясна тапа е отвита, пак влиза като при него.И двамата караме без пружината в масления патрон.Та как да стане така, че и на мен така да се сгъва вилката?
TheAnimal написа:Това е официялният представител на Casio http://www.tempusbg.com/ в момента имат и намаление. От 2 години купувам от тях и всичко е ОК.
BurNiNg_IcE написа:Някой пазарувал ли е от http://www.azola.bg, става дума за часовниците Casio, да не са някой ментак ме притеснява..?
Alex Madman написа:xcrider написа:Уточни какво е смешното, ако обичаш.
Пробвал ли си да караш без въпросната тапа?
r1nftw написа:r1nftw написа:Карам Duro DJ D 2009 модел със 130мм ход и рибаунд.1 приятел кара същото.Добре, но при него някак си маслото не се чува как "шляка".А при мен се чува и някак си по-тегаво влиза вилката.Има разлика при настройката на рибаунда.Смисъл, работи.Добре, но като махна болта(не този, с който се настройва, а този, който си се развива от шиша) ии влиза 1:1 с вилката на моя приятел.Щом го завия-пак почва тегаво да влиза.Също когато горната дясна тапа е отвита, пак влиза като при него.И двамата караме без пружината в масления патрон.Та как да стане така, че и на мен така да се сгъва вилката?
Забравих да кажа, че преди да завъртя болта на рибаунда докато натискам се чува как отдолу излиза въздух.
r1nftw написа:Разхлабени болтове на диска?Луфт в главината?
Skittleslolz написа:Принципно накладките също се движат.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта