В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.
Може и преди да е обсъждана темата, но все пак този въпрос ме измъчва: как е най- добре да се приземяваш? На двете гуми едновременно или първо на задна? Та това е.
Може и преди да е обсъждана темата, но все пак този въпрос ме измъчва: как е най- добре да се приземяваш? На двете гуми едновременно или първо на задна? Та това е.
[/quote]
За какво точно става дума? За спускане, за trial??
Аз лично винаги гледам да съм колкото се може по-успоредно на терена при приземяване. Не винаги се получава, не винаги имам време, ноо... учим се още... 26% and rising...
Пък и да не говорим, че младежта ежедневно ме засрамва като става дума за скокове... ама аз съм old school... спокото на първо място
@bikerider - все пак, много зависи от колко високо падаш и дали ъгълът на попивката е съобразен със скоростта ти... ако въобще има попивка. лично аз нямам претенции за скоростта... и бавно, и бързо, все предпочитам на задна да приземя. между другото, DJ не практикувам. т.е. ако ми се наложи да приземя отнякъде, то най-вероятно е след дроп* или прегазване на нещо.
Епа доста си е, като се има предвид контекста :beer: (За младежта си прав, преди месец гледах на рампите в Борисовата едно момче на не повече от 12 със някакъв Спринт...пфф, то ме направи прах )
М1010Х - whattup bro BTW Много полезен сайт, наистина