да!sailman написа:У "Евроболт" бе, ЖоркаТе болтчетата не са някакви екзотики...

rees написа:Прегледах ги, но са ми доста скъпи. Все пак това е само инструмент.Другаде продават ли се такива инструменти на по-ниска цена? А по въпроса да си направя сам, да мислих по този въпрос и искам да попитам дали седалкова тръба ще издързи на това чукане?
kyofteparty написа:някои да каже да ли drag c1 става за dirt jump начинаещ
r1nftw написа:Става.
r1nftw написа:kyofteparty написа:някои да каже да ли drag c1 става за dirt jump начинаещr1nftw написа:Става.
Може ли някой да ми каже къде съм написал нещо неправилно?След като в скрийбайк пише, че е СПЕЦИАЛНО за дърт?А и много хора, падащи си по този стил, са почнали от тази рамка.Ама не, трябва да се намери някой, който след 2дни ми видял мнението, не го изкефило, и 'айде да цъка минус.За рейтинга ми е през.....'айде да не казвам къде, но се дразня на такива хора.
stamen написа:Може ли преден дераильор Sram X0 за 2 скорости да се направи да работи на три скорости отпред.
saschko написа:Някой може ли да ми каже каква е разликата между Sram X4 и Sram SX4![]()
edinmilion написа:Точно годините на производство и според мен, а мнението ми е да вземеш по стария модел SХ4!
SRAM Х4 след 2010 не си взимай разлуфтва бързо. Март месец т.г., замених стария SХ4 с нов Х4, като последния за 6 месеца се разлуфти в горната част при нитовете (което с доза внимание може и да е поправимо), също и от тялото към рамената които държат ролките - там луфта e непоправим...
В момента върнах SХ4 (който е на 3 години) и ползвам ролките от новия, които са идентични.
saschko написа:Значи ако си взема SX4 да търся такъв който е преди 2010 производство.Има ли начин да разбера по външния вид на дерейльора дали е по нов или по стар модел.Мисля да го поръчвам от тук: http://www.niko-bikes.com/shop/product.php?ProductID=157
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта