Всеки знае, че системата с рейтинга си има и положителни страни и недостатъци. Аз това не го обсъждам. 
Тук по-скоро искам да отправя един апел към всички вас, които имате правото да гласувате:
Гласувайте с разум! Преди да натиснете бутончето с "+" или "-", помислете дали е нужно. Не е задължително да се оценява всяко мнение. Не е нужно да се слагат минуси на хора, които просто изказват различно от вашето мнение, както и да се слагат плюсове на хора, които просто ви кефят. Не е нужно и да наказвате за всяка правописна грешка. Идеята на рейтинга е да се възпират деструктивните, злонравни,  създаващи хаос и нарушаващи правилата на доброто поведение потребители и в крайна сметка да имаме един полезен и интересен форум.
С тази тема, нямам за цел да кажа нещо ново и уникално, нито да предизвиквам коментари - това е просто един апел от мен към вас!
Благодаря!

. Като цяло, очевадно е че рейтингите имат значение и че трябва да ги има, защото дават някаква оценка на тежеста на постващия го и оттам, евентуално, колко надежден е поста, което е особено полезно за хора, които не следят или са отскоро във Форума. Това е първия ми форум, в който пиша от заплата на заплата, и поради това не знам дали възприетата политика/схема тук е най-"обективната", струва ми се обаче, че е на първо приближение поне, вярна. Оттам нататък, има 3 вида потребители на Форума mtb-bg.com,
. Като цяло, очевадно е че рейтингите имат значение и че трябва да ги има, защото дават някаква оценка на тежеста на постващия го и оттам, евентуално, колко надежден е поста, което е особено полезно за хора, които не следят или са отскоро във Форума. Това е първия ми форум, в който пиша от заплата на заплата, и поради това не знам дали възприетата политика/схема тук е най-"обективната", струва ми се обаче, че е на първо приближение поне, вярна. Оттам нататък, има 3 вида потребители на Форума mtb-bg.com,  [/quote]
[/quote]