ей, лоша работа
снощи не спах добре, на всичкото отгоре, трябваше да ставам и по тъмно

r1nftw написа:Damn, още от 15-годишна възраст ли почвам да остарявам.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:r1nftw написа:Damn, още от 15-годишна възраст ли почвам да остарявам.
Еми аз на 33 съм 174 см, ти на 15 колко си? Акселерация брат, акселерация...
Иначе е нормално стъпалото да те боли при тичане и да не те боли при колоездене
Daniel Panev написа:r1nftw написа:Damn, още от 15-годишна възраст ли почвам да остарявам.
Еми аз на 33 съм 174 см, ти на 15 колко си?
CocaCola написа:Daniel Panev написа:r1nftw написа:Damn, още от 15-годишна възраст ли почвам да остарявам.
Еми аз на 33 съм 174 см, ти на 15 колко си? Акселерация брат, акселерация...
Иначе е нормално стъпалото да те боли при тичане и да не те боли при колоездене
На живо изглеждаш по висок
![]()
CocaCola написа:Господинът по физкултура ни кара да тичаме по 600 метра всеки път когато имаме с него (за загрявка)![]()
eMcKu написа:хах, така е с водата ... стана 22 часа още я няма
CocaCola написа:Господинът по физкултура ни кара да тичаме по 600 метра всеки път когато имаме с него (за загрявка)![]()
joker_brand написа:Оплаквам се, че в цяла София не намерих лентов кабел за Nokia 8910! Търсих по какви ли не места, от големите магазини, през малките квартални гаражчета, до интернет магазни/пазаруване ! Където видя, че пише, че има - звъня и отговарят "Господине, това не е налично поне от 3 години . Ако получим, ще ви се обадим" ! Хах, от умрял писмо да чакаш
п.п Дайте някакви последни предложения/съвети, че започвам да откривам други приложения на титаниевата черупка
veskoz написа: Температурата може да е от пренатягане. По принцип температура е нормално да има, все пак е триене.
naskoj написа:имах 3 дупки на предната гума залепих ги после намерих още две дупки като едната е зад винила и една близо до лепенката ( трите дупки бяха на 3-4 мм една от друга ) че и задната ми беше спукана но май я оправих я кажете тези гуми http://www.niko-bikes.com/shop/product.php?ProductID=88 дали ще ми оправят проблема с пукането на гуми . има и подобни но малко по дебели но като гледам са за 26х2,5/2,7 а моите външни гуми са 2,25
veskoz написа:naskoj написа:имах 3 дупки на предната гума залепих ги после намерих още две дупки като едната е зад винила и една близо до лепенката ( трите дупки бяха на 3-4 мм една от друга ) че и задната ми беше спукана но май я оправих я кажете тези гуми http://www.niko-bikes.com/shop/product.php?ProductID=88 дали ще ми оправят проблема с пукането на гуми . има и подобни но малко по дебели но като гледам са за 26х2,5/2,7 а моите външни гуми са 2,25
Проблема ти не е в дебелината на гумите. Тарашиш ли външната отвътре след спукване?
Защото може да излекуваш вътрешната, но външната все още да носи вируса.![]()
Sasho1911 написа:Счупен обтегач !
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта