PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
Sasho1911 написа:Според тях : По-добре от колкото да стоиш пред компютъра по цял ден.
Анелия написа: Последно искаха да ми нарежат колелото за скраб
PtD написа:Аз пък нашите не ги питам. Само ги информирам, че отивам да карам
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Antares написа:Тате ми е демонтирал кормилото и го е скрил, докато не си оправя успеха по трудово...
mopper написа:Как вашите приемат това, че се занимавате с mtb? Одобряват или не ?
outfaced написа:mopper написа:Как вашите приемат това, че се занимавате с mtb? Одобряват или не ?
Kазаха ми да взема да се оженя най накрая и да спра да се занимавам с глупости![]()
![]()
![]()
... ама във форума има бая примери, че и това не помага
![]()
![]()
EccentricMOTION написа:Майка ми още трепери като чуе, че отивам на по-сериозно каране, особено по състезания.
gilb написа:EccentricMOTION написа:като сменям разни части винаги ми разпитва по-добри ли са,с какво са по-добри и накрая изцепва нещо от сорта "Хм..на мене другото повече ми харесваше щото беше бяло."
outfaced написа:Kазаха ми да взема да се оженя най накрая....
Harka написа:При мен пък колелото започна да им се струва едно адски безопасно нещо, в сравнение с разни други работи, които правя. Вече имам чувството, че дори си отдъхват като им кажа, че ще карам колело...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 376 госта