Miranski написа:UMF Hardy 4/5 (Водят ги за фрйраид ) или Dartmoor Hornet (И него го водят за Фр ) Но Хардитата са рядкост
kriisoo написа:Според мен цената на тази рамка от 500 лв. е много преувеличена. Да вярно е много лека и повратлива рамка, но 500 лв, бих дал само ако ще я карам само и единствено 4x, не и друго. Ако можеш да дадеш толкова пари инвестирай в нещо, което си е предназначено за DH, a не за 4х. примерно duncon pitbull или ns surge. Няма смисъл да се хвърлят едни 500 лв в твърда рамка, която няма да караме по предназначение. По-добре дай 500 лв за рамка, която е направена за стила ти
vvvaaal написа:RAM са Astro, само че с друг надпис.
Nedyalkov написа:добре де защо след като му препоръчване фреерайда не му кажете и недостатъците на рамката да си ги знае от сега?
сучи се като прясно сварен макарон
къса се задницата
пука се горната траба на челото, а след това долната
рамката е адски регресивна
222 шок = 183мм ход и 37-8 см средно
аа и най важното без чашки челния ти ъгъл е 66 в най-добрия вариант
сам си реши дали искаш тая рамка![]()
аз лично бих си взел DHX или DH , а крайния вариант е SPRINT NINJA (1 към 1 с фреерайда, но е с по добър челен ъгъл)
mi6o0o написа:добре мерси пич но кажете дали си струва за 350лв фактори дх със заварка на челото ?
DEMON BOY 13 написа:Колелото е на приятел.
Рамката се откърти на паркинга на BILLA.![]()

mi6o0o написа:аха значи тогава behemoth-а отпада а я ми предложи тогава някоя по евтина рамка до кам 200лв
kriisoo написа:Ти нали имаше некъв солиден кеш само за рамка... Изпи ли ги тия пари, че ще купуваш climber![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта