Та идеята е следната. Тръгваме в неделя рано, рано около 07:30 към с. Яврово (може да хапнем едно крем-карамелче) след това драсваме към х.Здравец , (евентуално около 11:30 ще сме там
 Та идеята е следната. Тръгваме в неделя рано, рано около 07:30 към с. Яврово (може да хапнем едно крем-карамелче) след това драсваме към х.Здравец , (евентуално около 11:30 ще сме там  )  от там към Бяла Черква и се спускаме към с.Дедево и Пловдив
 )  от там към Бяла Черква и се спускаме към с.Дедево и Пловдив    
 Та идеята е следната. Тръгваме в неделя рано, рано около 07:30 към с. Яврово (може да хапнем едно крем-карамелче) след това драсваме към х.Здравец , (евентуално около 11:30 ще сме там
 Та идеята е следната. Тръгваме в неделя рано, рано около 07:30 към с. Яврово (може да хапнем едно крем-карамелче) след това драсваме към х.Здравец , (евентуално около 11:30 ще сме там  )  от там към Бяла Черква и се спускаме към с.Дедево и Пловдив
 )  от там към Бяла Черква и се спускаме към с.Дедево и Пловдив    
 Drag ZX5 / Amoeba Hussar
  Drag ZX5 / Amoeba Hussar

.
 .
Извинявам се, че се намесвам, но вие двамата не си пасвате по физ.подготовка и няма как да движите заедно (казвам го, защото съм карал с всеки от вас по няколко пъти).

)
 )
ако не бяхте ме отписали на бърза ръка по един погрешен начин

- наистина си направете добре сметката за време и сили или елате довечера в "Трабанта", за да го обсъдим заедно
 - наистина си направете добре сметката за време и сили или елате довечера в "Трабанта", за да го обсъдим заедно 

просто тогава плана беше друг. А относно това кой е желан или не , всеки може да дойде и да кара, стига да е с нужната екипировка и да си знае силите. Тоест когато вече не може да не се мъчи за да няма пострадали.
  просто тогава плана беше друг. А относно това кой е желан или не , всеки може да дойде и да кара, стига да е с нужната екипировка и да си знае силите. Тоест когато вече не може да не се мъчи за да няма пострадали.

Drag ZX5 / Amoeba Hussar
  Drag ZX5 / Amoeba Hussar
 хайде и със здраве до неделя
 хайде и със здраве до неделя  
 Drag ZX5 / Amoeba Hussar
  Drag ZX5 / Amoeba Hussar

sergeh написа:Любопитно ми е как мина "лекото" каране около Пловдив, някой ще сподели ли?

eternal_cycle написа:Тази неделя?!?

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта