danielpetkov написа:Мисълта ми е такава,че сега дори и да залепя гумата или да сложа нова вътрешна при едно каране пак ще се спука ...
danielpetkov написа:карам предимно градско и се мъча да избегна тръните,но в този сезон НЕ МОЖЕ!
danielpetkov написа:И въпроса ми е дали може да стане нещо на външната/вътрешната като стои няколко дни спукана!!!
Анелия написа: Ако пък ЧАК ТОЛКОВА ви мързи, в някакъв велосервиз ме съмнява да излезе повече от 2-3 лв. смяната и залепянето.
danielpetkov написа:Хмм Да ви питам какво мислите за самозалепващите вътрешни гуми?Действа ли самозалепването и горе долу до какви дупки действа?И заслужава ли си да се дам 11 лв за бройка?
penmark написа:На какъв терен не се чувстваш стабилен? И колко ги помпиш?
MusicShaker написа:Карам от началото на сезона НТ2 сглобката 2.1 с гуми Maxxis High Roller 2.1
Карах интензивно ХС и по-малко АМ, но имам чувството, че с тези гуми не се чувствам стабилен.
Моля за вашите препоръки за марка и размер - може би 2.3?
MusicShaker написа:P.S. от къде в БГ може да си купи човек гумите GEAX?
MusicShaker написа:Благодаря ви за отговорите Doodko и Botroid.
Срещнах скоро и други познати, които са имали Maxxis High Roller като стандартна окомплектовка на HT2 и те също споделиха, че не са особено доволни от тях.
Препоръчаха ми много Schwalbe - мисля да си взема около 2.2 размер-най-много 2.3 - може ли някой да препоръча нещо, от което е доволен - за интензивно XC и малко АМ за сухи терени. Благодаря ви!
Любо
P.S. от къде в БГ може да си купи човек гумите GEAX?
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта